Activiteit

Youtopia café: reis mee naar de wereld in een ander

Op woensdag , 9:30 - 10:30 uur

************* UPDATE *************

9 en 16 september zijn de laatste sessies Youtopia op woensdagochtend. Daarna gaan we overschakelen naar een maandelijks online café met iets uitgebreider programma en een prikkelende gast. Inschrijven voor het tekenen van je youtopia kan dus tijdelijk niet meer. Meer info volgt!

***********************************

Hoe zou een land eruit zien als jij de leider was? En als je alles, écht alles, voor het zeggen had? Dat is youtopia. Anabella Meijer, auteur en tekenaar van Eerste Hulp bij Klimaatverandering, tekent die wereld, live! Laat je meevoeren naar de wereld van een ander en kijk mee hoe Anabella een youtopia gesprek voert en tekent. Je kunt vragen stellen over het project en ontmoet anderen die interesse hebben om mee te doen. We maken er een interactief uurtje van!

Wil je zelf een youtopia laten tekenen? Dat kan! Plan je eigen tekening in volgens de agenda of kom elke eerste woensdag van de maand de naam van je youtopia pitchen en Anabella kiest er een uit om te tekenen. Welke? De leukste natuurlijk!

Je eigen youtopia inplannen
Grijp dan je kans en plan een plekje in. Dit is kosteloos maar er hangen enkele voorwaarden aan.

Loop binnen via de link
Elke woensdag (behalve augustus) om stipt 9:30. De sessie duurt ca. 1 uur. We gebruiken Jitsi, een veilige opensource online videoconferencing app. Je hoeft niks te downloaden, alleen de link te klikken, gebruik wel Chrome voor optimaal resultaat. Anoniem erbij zitten vinden we niet tof, dus doe die pyama uit en trek een fatsoenlijk shirtje aan ;-0

Online elke woensdag (behalve augustus) 9:30-10:30 >> https://meet.jit.si/youtopiaopenlab

Locatie
online bijeenkomst
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op wo 1 juli 2020. Beëindigd wo 16 september 2020
Illustration
 
Deel dit: