Activiteit

De Groene Bruiloft | Een verbinding in de Liefde

maandag 30 november 2020   |   15:00 uur   |   Online Brainstorm

Gezocht: Kunstenaars die zich bezig houden met rituelen van liefde en aarde!

Door de urgentie van deze tijd, voelt Metaal Kathedraal zich als kennis en cultuurcentrum nog meer geroepen om in samenwerking met onze bezoekers, kunstenaars, wetenschappers en social designers een samenleving te bouwen waarin ons handelen voedend is voor de aarde en directe leefomgeving.

Vanaf 2020 heeft de wereld van Metaal Kathedraal haar netwerk samengebracht in de werkvorm van de Ecologische Sociëteit Nederland. Met dit netwerk weten we dat het bouwen van een regeneratieve samenleving nu al mogelijk is in de praktijk. Deze expertise delen we graag vanuit een participatief en educatief format.
 
Vanuit deze vernieuwing zijn we o.a. bezig met het ontwikkelen van een groene bruiloft. Deze bruiloft moet in het teken staan van verbinding in de liefde en met dat wat ons voedt. Wij willen graag een locatie bieden waarin alle stappen van het liefdes ritueel, het ritueel van verbinding wat voedend is voor de aarde. 


Om ideeën en inspiratie op te doen willen wij graag een online brainstormsessie organiseren met kunstenaars die ons kunnen inspireren of input kunnen geven wat betreft rituelen. Rituelen van liefde en aarde.
 

Graag zouden wij de sessie willen plannen op maandag 30 november 2020 om 15:00u.
 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar koorknaap@metaalkathedraal.nl en dan nemen wij contact met je op!

Datum  ma 30 november 2020
Locatie
Online Brainstorm
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk