Activiteit

Start traject | Visioenen van een Nieuwe Aarde

donderdag 11 maart 2021   |   19:30 - 21:00 uur   |   Het Veerhuis

Hoe verbeelden we een nieuwe Aarde?

Die vraag legden we voor aan kunstenaars het afgelopen voorjaar. Samen met Het Bijbels Museum en De Westerkerk organiseerden we een online en offline expositie waarin de verbeelding van een nieuwe wereld centraal stond. Kijk vooral nog eens rond tussen al die bijzondere en vindingrijke beelden.

 

We maken nu een nieuwe stap: Hoe zou het werk van kunstenaars kunnen helpen bij de ontwikkeling van tastbare ideeën voor een duurzame economie, anders omgaan met materialen en nieuwe landbouwinitiatieven?
We ontwikkelen daarom een 6-delig traject (online) van ontmoetingen, kennisuitwisseling en inspiratie voor veranderaars van de nieuwe economie.

Het is dus een traject van 6 tweewekelijkse bijeenkomsten! Start op 11 maart, je kunt niet losse dagen volgen.

Henry Mentink, drijvende kracht achter Het Veerhuis en elk jaar deel van de duurzame top 100, leidt deze tweewekelijkse werksessies. Merlijn geeft elke keer een klein college over een aspect van de kunstenaarsmindset en zes kunstenaars van het project Nieuwe Aarde laten zien hoe zij werken met schoonheid, spel en verbeeldingskracht.

Lees hier meer


Het is dit keer een betaald traject (€25,- per keer, in totaal 180€ inclusief BTW) omdat we de kunstenaars voor hun bijdrage een vergoeding geven.

 
Doelgroep

We zoeken een mix van ondernemers, activisten, pioniers, veranderaars en kunstenaars. We stellen de groep samen op basis van de vraagstukken die ieder inbrengt en zorgen zo voor een groep mensen die elkaar ook onderling kan verrijken, uitdagen en inspireren.

Stuur het vooral door als je iemand kent die werkt aan een duurzame onderneming of een idealistisch toekomstplan.

Geef je hier op

 

Kosten toelichting
De 6 avonden waarin telkens één kunstenaar op zijn talenten te bevragen is: €180,- (incl 21 btw)
Datum do 11 maart 2021
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk