Activiteit

In Our Nature Festival - in EVA-Lanxmeer, Culemborg

vr 1 okt 2021 - zo 3 okt 2021   |   10:00 - 20:00 uur   |   Culemborg

Dit jaar strijkt het In Our Nature festival neer in Culemborg en wel in de duurzame wijk Eva Lanxmeer op 12 juni. Natuurlijk onder voorbehoud van de corona-maatregelen.  


The Turn Club werkt samen met de bewonersvereniging om verschillende werelden samen te brengen: Aan de ene kant is er de mens als vindingrijke maker. Aan de andere kant is er de natuur zelf als bron van kennis en wijsheid en kunst brengt deze werelden bij elkaar.

De circulaire woonwijk EVA-Lanxmeer loopt namelijk al twintig jaar vooruit in onze transitie naar een duurzame samenleving. Een particuliere groep initiatiefnemers sloeg, in samenwerking met experts op het gebied van onder andere duurzaamheid, architectuur, sociale innovatie en landschapsinrichting, de handen ineen en ontwierp zelf een integrale woonwijk met innovatieve energie opwekking, waterhuishouding en sociale verbinding. Het was een moeizaam proces met vallen en opstaan maar uiteindelijk zitten de bewoners nu al 20 jaar in hun gezamenlijke tuinen terwijl de auto’s op het laadplein worden opgeladen door zonnepanelen. 

En dat verdient een feestje! 

Daarom organiseren we een cultureel jubileum festival, met kunst, muziek, poëzie, biologisch eten van de buurtboerderij, interactieve workshops, wandelingen door de wijk, gluren bij de buren en kleine theatershows door de buurt. Samen creatief bezig zijn, van gedachten wisselen, ontdekken en genieten.

Kijk op de website: inournature.nl

Hou de Weekly in  de gaten voor meer updates of volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/inournaturefestival/

Datum zo 3 oktober 2021
Start op
vr 1 oktober 2021
Eindigt
zo 3 oktober 2021
Locatie
Culemborg
E-mailadres
ankevr@turnclub.org