Activiteit

Festival 2030 met o.a. De Tegentijd, 26 aug t/m 26 sept

maandag 30 augustus 2021 , 0:00 - 0:00 uur

Festival 2030 met o.a. De Tegentijd, de diepe-tijd geluidswandeling geschreven door Merlijn Twaalfhoven en Jasper Visser. Met o.a. stem van Laura Mentink en muziek van Merlijn.

Festival 2030 is een jaarlijks cultureel-maatschappelijk festival dat mensen enthousiasmeert voor en betrekt bij de beweging om de sdg’s te bereiken. De eerste editie van het festival vindt plaats in september 2021 in Leiden.

De Tegentijd nodigt je uit voor een tocht door de diepe tijd, een ontmoeting in de toekomst, een belofte aan een onbekend maar dierbaar persoon en een beweging van tijdrebellen.

De Tegentijd veroorzaakt een creatieve en wakkere houding door je fysiek en emotioneel onderdeel te maken van een groot verhaal. In een artistieke audiowandeling en de workshops en ontmoetingen die daarop aansluiten, ervaar je hoezeer je een essentiële schakel bent in de tijd en word je uitgenodigd om mee te denken en bouwen aan een lange termijnperspectief.

De Tegentijd begint met een audiowandeling door het Singelpark. In de Oude Sterrenwacht ontmoet je elkaar en doe je een belofte aan de toekomst. Meer informatie en boekingen: https://tegentijd.nl/ 

Locatie
Leiden
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: