Activiteit
Activiteit

Het is aan ons - Doetinchem

dinsdag 7 september 2021 , 19:30 - 21:30 uur

Het is aan ons - Doetinchem 

Merlijn Twaalfhoven zoekt Praktische Helden om de wereld te redden - te beginnen in Doetinchem

Ben jij betrokken bij je stad? Zie je manieren om de plek waar je leeft werkelijk te laten bloeien? Dan zoeken we jou. Om dat wat jij goed kunt te verbinden aan de plek waar het nodig is. We nodigen je uit voor Het is aan Ons op 7 september, 19:30 in Amphion Cultuurbedrijf in Doetinchem

In een tijd van grote veranderingen zijn moedige verbinders, dromers en verhalenvertellers nodig. Zij zijn de helden van de praktijk die de samenleving bijeen kunnen houden en de weg kunnen wijzen naar een goede en mooie toekomst, ook voor de generaties ná ons.

Merlijn Twaalfhoven, componist en culturele verbindingsduizendpoot, schreef het succesvolle boek ‘Het is aan ons’ en komt naar Doetinchem voor een bijzondere avond waar theater, ontmoeting en brainstorm samenkomen.

Merlijn neemt je mee in zijn gedachten over hoe we zelf en met elkaar de wereld kunnen verbeteren. Vervolgens vertaal je in kleine groepen je eigen idealen naar concrete acties. Met de andere aanwezigen, betrokken en creatieve burgers uit Doetinchem, ga je aan de slag om de grote uitdagingen van deze tijd terug te brengen tot heldere vragen die je aan elkaar en aan de lokale overheid kunt stellen. 

Je wordt deel van een landelijk netwerk waarmee we lokale veranderkracht verbinden aan de initiatieven van kunstenaars en creatieven. Zo wordt ons heldendom heel praktisch, en zorgen nieuwe samenwerkingen voor een langetermijneffect waarmee we aan de toekomst bouwen.

 

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Locatie
Amphion Cultuurbedrijf Doetinchem
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
E-mailadres
miriam@turnclub.org
Illustration
 
Documenten