Activiteit

Trendnacht 2022 - Hoe kan het ook anders?

donderdag 15 september 2022 , 19:30 - 22:15 uur
Illustration

Trendnacht 2022 - Hoe kan het ook anders?ย 
Brabantkennis, Eindhovenย 
ย 
Tijdens de Trendnacht 2022 richten we samen onze blik op een Economische (R)evolutie. We weten dat economische groei niet de oplossing is voor een betere toekomst. Geld, groei en welvaart is eindig. Onze voorraden raken op, natuur lijdt onder zware druk. Consumptie, productie, de capaciteit raakt overal de randen. Dus, hoogste tijd voor de vraag:

๐“—๐“ธ๐“ฎ ๐“ด๐“ช๐“ท ๐“ฑ๐“ฎ๐“ฝ ๐“ธ๐“ธ๐“ด ๐“ช๐“ท๐“ญ๐“ฎ๐“ป๐“ผ?
ย 
We verkennen de mogelijkheden voor een nieuwe balans in de toekomst. Wie willen we zijn als Brabant? We moeten het samen dragen en samenwerken. De mogelijkheden zijn legio, maar waar komen zij samen en hoe kunnen zij elkaar versterken?

๐“ฆ๐“ฒ๐“ฎ ๐”ƒ๐“ฒ๐“ณ๐“ท ๐“ญ๐“ฎ ๐“ช๐“ฏ๐“ซ๐“ป๐“ฎ๐“ด๐“ฎ๐“ป๐“ผ, ๐“ช๐“ช๐“ท๐“น๐“ธ๐“ฝ๐“ฎ๐“ป๐“ผ ๐“ฎ๐“ท ๐“ฟ๐“ธ๐“ธ๐“ป๐“ฟ๐“ฎ๐“ฌ๐“ฑ๐“ฝ๐“ฎ๐“ป๐“ผ ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ฐ๐“ฒ๐“ผ๐“ฝ๐“ฎ๐“ป๐“ฎ๐“ท, ๐“ฟ๐“ช๐“ท๐“ญ๐“ช๐“ช๐“ฐ ๐“ฎ๐“ท ๐“ถ๐“ธ๐“ป๐“ฐ๐“ฎ๐“ท?
ย 
Brabant kent een sterke economie. Dat is een van de belangrijkste narratieven waarop het zelfvertrouwen van Brabant is gestoeld. Na de teloorgang in de jaren 90 van de vorige eeuw hebben we ons met succes opnieuw uitgevonden. Maar is dat voldoende voor de komende dertig jaar?
ย 
Nieuwe economie, circulaire economie, alledaagse economie, betekeniseconomie. Datagedreven economie. Maar ook groene groei, fantoomgroei, โ€˜de-growthโ€™ en brede welvaart. Er zijn veel bewegingen die erop duiden dat we in een nieuwe fase (moeten) komen. Dat het economisch anders moet. ย 
ย 
Juist voor een provincie als Brabant waar de economie een paradepaardje is geworden roept dit vragen op. Welke nieuwe manieren van economie zien we al in Brabant? Lopen we voorop of kan er nog wel een tandje bij? Is het รผberhaupt mogelijk om hier enige sturing aan te geven? ย 

Trendnacht 2022
๐Ÿ“…15 september 2022
๐Ÿ“ Klokgebouw, Eindhoven
๐Ÿ•ข Inloop 18.45 uur, start 19.30 uur, afsluiting en borrel 22.15 uur
๐ŸŽ™๏ธ Met o. a. Lucas De Man en Roxane van Iperen en meer...

Aanmelden: https://lnkd.in/eejB82nvย 

Locatie
Klokgebouw, Strijp-S, Eindhoven
Kosten
Gratis
Deel dit: