Activiteit

Bijeenkomst Lokale Turn Club Amsterdam

zondag 25 september 2022 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

Lokale Turn Club Amsterdam - DROOMsessie

De Lokale Turn Club Amsterdam bestaat nu iets meer dan een jaar. Tijdens de lockdowns zijn we opgestart en in het vorig seizoen hadden we een aantal boeiende, inspirerende en leerzame bijeenkomsten. Die smaken naar meer! Als start van een nieuw jaar, organiseren we op zondagmiddag 25 september 14.00-17.00  een DROOMsessie op de TurnZolder. 

We hebben als Turnado's allemaal dromen. Dromen van mooie projecten, dromen van de impact die we kunnen hebben als kunstenaars. Dromen van wat de Lokale Turn Club Amsterdam kan opleveren aan inspiratie, mooie ontmoetingen en samenwerkingen. 

We nodigen je op deze eerste bijeenkomst van het seizoen uit om jouw droom met ons te delen. Dat gaan we op een creatieve, visuele en interactieve manier doen. Neem je droom mee en verbeeld deze door zang, dans, twee-, drie- of vier- dimensionaal , door middel van storytelling, etc.

Naast met elkaar dromen is er gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en met elkaar uit te wisselen over de invulling van ons programma voor komend seizoen. Neem introducees mee en eventueel materiaal om je droom te verbeelden.  Wij zorgen voor een warme ontvangst.

Wanneer:  zondag 25 september 2022

Tijd: 14:00 - 17:00 (borrel tot 18.00)

Locatie: Turn Zolder in gebouw Van Limmikhof
Nieuwe Keizersgracht 1A
Amsterdam
(bel even als er niemand staat om open te doen: 06-54114455, er is een lift naar de zolder)

Er is koffie en thee e.d. en iets lekkers aanwezig. We sluiten af met een borrel. Neem gerust andere geïnteresseerden mee! Deelname is gratis, een kleine (contante) donatie voor de borrel is welkom. 

Aanmelding, vragen en informatie kan per e-mail via turnclubamsterdam@gmail.com

 

De organisatie van de bijeenkomsten is steeds wisselend in handen van mensen van de Lokale Turn Club Amsterdam. Voel je welkom om ook bij te dragen! De volgende bijeenkomsten zijn op 30 oktober en 27 november. Wil je ook een zondagmiddag invullen? Graag! Neem even contact op dan overleggen we. 

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Een kleine donatie voor de borrel is zeer welkom.
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep De Lokale Turn Club Amsterdam heeft als doel lokale kunstenaars, creatieven en Amsterdammers met een kunstenaarsmindset meer met elkaar te verbinden.
Illustration
Tijdens een eerdere bijeenkomst van de Lokale Turn Club Amsterdam.
Deel dit: