Activiteit

Oriëntatiedag Eigentijds Ondernemen in Utrecht

donderdag 20 juni 2024 , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

Wil je jouw intenties optimaal in je ondernemerschap integreren? En daarbij vernieuwende vormen van eigendom, zoals het drievoudig eigenaarschap (een bepaalde manier van steward-ownership), voor je eigen onderneming onderzoeken? Integere samenwerkingen tot bloei laten komen? 

In deze leergang ontdek je waarom een bedrijf van jou, van zichzelf en van iedereen is, hoe je dat in de praktijk kan toepassen en hoe jij jouw eigen ondernemerschap op een kloppende manier kan gaan bewegen in lijn met deze structuren.

Locatie
Community Overvloed, Arkansasdreef 20 in Utrecht
Kosten toelichting
50€ incl lunch, koffie, thee, wat lekkers.
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Voor mensen met een initiatief, een onderneming of een samenwerkingsverband. Voor ondernemende mensen die met een vraagstuk rondlopen rondom opstart en/of groei en/of impact en/of purpose en/of gemeenschapsvorming en/of samenwerken en/of opvolging, en die daarbij meer over congruente eigendomsvormen willen ontdekken en hoe deze verband houden met hun vraagstuk en/of de relatie met stakeholders. Uiteraard ook voor ondernemers die al een leergang of training bij Economy Transformers hebben gevolgd, en graag voor de eigen (bestaande) onderneming het ‘eigentijds ondernemen’ (verder) willen ontwikkelen.
Deel dit: