Update

Update bij Stil de tijd, voor een beeldend dialoog rondom dementie

Geplaatst op 25 september 2020, 09:53 uur
Project volgens planning

Het project zit inmiddels in de uitvoerende fase van de Pilot. De pilot is een uitvoering van het project in het klein met een nog experimenteel karakter waarin ik verschillende methodieken en aanpakken voor het beeldend dialoog onderzoek en samen met mijn deelnemers ontwikkel.

Ik werk samen met drie families die te maken hebben met dementie: 

een familie die dit jaar afscheid heeft moeten nemen van hun geliefde met dementie, een familie met een schoonmoeder met dementie in een verzorgingshuis met strenge maatregelen, en als de omstandigheden rondom covid-19 het toelaten, een uitwisseling en samenwerking met een familie en een persoon met dementie en een betrokken zorgverlener in een woon/verzorghuis voor mensen met dementie in Velp. 

Deze uitwisselingen vinden plaats in September en Oktober 2020, en een verwerking hiervan zal ik presenteren op de presentatiedag bij de Turnclub in Amsterdam op 10 november 2020. Verwacht dat hier ook een live-steaming van zal plaatsvinden.

Daarbij onderzoek ik hoe ik dit project professioneel kan voortzetten, en hiervoor zoek ik zorginstellingen, verzorgingshuizen, woonvoorzieningen, dagbestedingen en (thuis)zorgorganisaties rondom dementie die belangstelling hebben in mijn project voor hun bewoners en cliënten op locatie.

Heeft u belangstelling? een vraag of opmerking? Neem gerust contact met mij op via: info@irisjousma.nl 

Deel dit: