Achim Heine

Verbinder, Bouwer, Docent, en prof. Musicus en Mindfulness trainer
Mijn expertise

Sinds 2010 bestaat Muziekles aan't IJ in Zeeburg Amsterdam, een mooie plek waar kinderen en volwassenen geïnspireerd raken door MUZIEK! In een prachtige, grote locatie, met jaarlijkse spetterende uitvoeringen.


Ik ben van huis uit jazz drummer, heb mijn master of music in 2006 in Amsterdam behaald. Ik speel alle stijlen en heb meer dan 25 jaar ervaring op het podium in alle mogelijke contexten en genres. Naast de drums heb ik me al mijn hele leven met de piano, (bas)gitaar en (vooral Afrikaanse) percussie bezig gehouden.


Daarom kan je bij  Muziekles aan't IJ  drumles, pianoles, gitaarles en bandles nemen, op elk niveau, alle leeftijden.


 
Ik ben geïnteresseerd in je muzikale voorkeuren en kwaliteiten en pas daarop de lessen aan. Er wordt gewerkt vanuit boeken, video's en het meespelen met nummers. Naast de muziek geniet ik van het contact met mijn leerlingen, en zie het muziek maken niet alleen als een techniek aanleren, maar ook als het delen van een non-verbale, essentiële menselijke communicatievorm. 
Nu in de coronatijd ben ik daarom in gaan zetten op veiligheid mbt. hygiëne, afstand en mondkapjes, zodat de lessen fysiek verder kunnen gaan, ipv. online. De ruimte is groot en goed geventileerd. Zo kunnen we van 'echte' muziek blijven genieten, niet met behulp van schermpjes, heerlijk! 


Zoekt je kind les? Neem contact op.


Of wil jij zelf les? Pick je hobby op, ontwikkel je verder, of bereid je voor op het toelatingsexamen drums voor het conservatorium.

Bekijk Achim Heine ook in