Rosa Hudepohl

Verbinder, Bouwer
Mijn droom

"Hoe kunnen we goede voorouders zijn?". Deze vraag staat voor mij centraal in wat mij inspireert, motiveert en beweegt. Ik houd me graag bezig met creatieve concepten die ons helpen te verbinden met toekomstige generaties - mensen die we niet zelf zullen ontmoeten, maar aan wiens toekomst we elke dag bouwen.


In het bouwen aan een mooiere toekomst is vertrouwen ongelofelijk belangrijk. Vanuit vertrouwen blijven dingen stromen en ontstaat er creatiekracht. Ik probeer daarom opzoek te gaan naar waar er ruimte en kansen liggen om zaadjes van vertrouwen te planten. Zodat we nieuwsgierig blijven, onze blik openen, durven dromen en samen vooruit bewegen vanuit de meest vruchtbare plek. 


Momenteel zet ik me voor bovenstaande in bij The Turn Club. Vanuit The Turn Club werk ik aan een mediacentrum, partnernetwerk en beweging voor langtermijndenken: De Tegentijd. We ontwikkelen en verspreiden inspirerende projecten, tools en verhalen om langetermijndenken te stimuleren - zowel bij het openbaar bestuur als bij een breed publiek. Wil je daarover meedenken? Stuur me gerust een bericht via rosa@turnclub.org.