Activiteit

Bijeenkomst #2 Lokale Turn Club Amsterdam

zondag 10 oktober 2021 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

Op 10 oktober komt de Turn Club Amsterdam weer samen! Dit keer op het Da Costaplein in Amsterdam West als gasten van het Da Costa Pleinfeest. Turnado Ben Hekkema is die middag één van de workshopleiders op het feest dat is bedoeld voor buurtbewoners van alle leeftijden en mensen van daarbuiten. 

Ben gaat die middag openbare balletlessen geven (voor alle leeftijden en niveaus) om geld in te zamelen voor een project dat hij binnenkort in Kenia gaat uitvoeren met zijn stichting Cre8 East Africa. In dit project worden 12 jonge artiesten uit Oost Afrika getraind in het zelf opzetten van community arts projecten met jeugdgroepen. Meer weten over dit project zie: 

Cre8 East Africa: www.cre8eastafrica.org

Project: https://www.cre8eastafrica.org/masterclass-2021/

Meer weten over de Buurtkamer Costa&Co en het Pleinfeest zie: http://www.buurtkamercostaenco.nl/activiteiten
 

Wil je meedoen? Het buurtfeest start om 13.00 uur op het Da Costaplein (activiteiten duren tot 17.00 uur en daarna kun je nog tot 8 uur blijven borrelen). Neem vrienden mee en bereid je voor op een heerlijke middag met allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen!

De Lokale Turn Club Amsterdam komt die middag om 15:00 bijeen op Da Costaplein 12HS. We gaan het hebben over wat jij wilt presenteren, regisseren, musiceren of uitproberen  met de Amsterdamse Turnado’s in de nabije toekomst. Het streven is om 1 x per maand op de eerste zondag van de maand bij elkaar te komen rond een activiteit met een kunstenaarsmindset.

Aanmelden kan onderaan!  

Hier een link naar onze Whatsapp-groep waar we dan precies laten weten hoe laat we beginnen met de bijeenkomst: https://chat.whatsapp.com/Ltw7xq2okyyKvV3QkHj8ui

De bijeenkomst is om 15.00 op Da Costaplein 12HS.
 

Graag tot dan!

groet

Ben, Thecla en Nina 

Ps: wil je nog terug lezen hoe ons vorige bijeenkomst ging, zie hier het verslag van 4 september: 
https://turnclub.net/message/62264/update-bij-lokale-turn-club-amsterdam
 
 
 
 

Locatie
Dacostaplein 12HS Amsterdam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
maximum aantal deelnemers
20

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- Anne Stoop
- Barbara Wessel

Meld je aan
Deel dit: