Activiteit

Vergroot jouw maatschappelijk leiderschap

vrijdag 19 november 2021 , 9:00 - 17:30 uur
Illustration

Stap in je eigen leiderschap en maatschappelijke relevantie
Voel je de urgentie om maatschappelijk van betekenis te zijn? Om impact te hebben op de maatschappij? Als kunstenaar, creatieveling, in welke positie dan ook, ben je zelf verantwoordelijk om leiding te nemen en de maatschappelijke relevantie te vergroten. Dat vergt focus, eerlijkheid en het loslaten van overtuigingen. Zodat je op een andere manier kunt samenwerken, creëren en doen. Met de eendaagse training ‘Oriëntatie op jouw maatschappelijk leiderschap’ stap je in je eigen leiderschap en maatschappelijke relevantie.

Wat is Stap IN?
De training is bedoeld voor jou als je een maatschappelijke call ervaart, die juist sterker wil voelen én je jezelf wil ontwikkelen op het persoonlijke vlak. Wil je al een tijd iets realiseren met maatschappelijke impact en voel je dat dit beter kan? Stap IN maakt je bewust van je eigen conformiteit: het conformeren aan jezelf, aan de anderen met wie je samenwerkt, aan de opgave en aan de context waarin je opereert. Je werkt aan je eigen grenzen, aan het conformeren aan het systeem, aan weten versus het toelaten van niet weten. Zo krijg je tools om uit je bubble te stappen. Je ervaart wat het je oplevert als je bereid bent te verliezen, de weerstand op te zoeken en je eigen call authentiek te verwoorden.
Alles wat we doen en ambiëren is verbonden met de realiteit. Daarom staat dit centraal in Stap IN. Die is gediend met concrete acties. We nodigen deelnemers uit die te nemen.

Voor wie?
Deze training richt zich op kunstenaars, creatievelingen en anderen die kun maatschappelijke drive willen eren en vergroten.

Waar?
De Bilt. 

Meer informatie
Voor meer informatie check https://maatschappijenleiderschap.nl/wp-content/uploads/2020/10/Brochure-Stap-IN.pdf of bel of mail met Jeroen den Uyl.

Aanmelden
Wil je je aanmelden klik dan hier.

Locatie
Hof van Barlo
Groenekanseweg 256
De Bilt
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Voor kunstenaars hanteren we een sterk gereduceerd tarief van 500 euro ex btw.
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 20 jaar
Deel dit: