Activiteit

Expositie van Betekenis

zaterdag 12 maart 2022 , 10:00 - 16:00 uur
Illustration

Expositie van Betekenis is een project waarin (jong)volwassenen door middel van kunst en dialoog op zoek gaan naar hun plek van betekenis. De deelnemers maken een eigen kunstwerk (in allerlei vormen) waarin hun proces en/of de uitkomst wordt verbeeld. Die kunstwerken vormen samen een Expositie die telkens wordt aangevuld door nieuwe groepen en die hopelijk ook veel inspiratie gaat bieden aan anderen.

We starten op zaterdag 12 maart met een groep jonge vrouwen (18-30 jaar) in Amsterdam. Iedere maand komt de groep samen en eind juni is de afsluiting. Salomea Saida Franken (Salaam Art) en Agnes van der Sluijs (Dialogue Matters) zijn de begeleiders. De tweede groep is in Utrecht en vindt eveneens voor ze zomer plaats. Data volgen zsm.

Ken of ben je iemand die tot deze doelgroep behoort? Grijp dan deze kans met beide handen aan! Want je krijgt een heel mooi persoonlijk ontwikkeltraject van vijf volle dagen aangeboden door ervaren begeleiders én in een heel diverse groep! Het kost jou maar 95 euro (!) 

En nee, je hoeft écht geen volleerd kunstenaar te zijn om mee te doen! Kunst is een middel, niet het doel op zich. 

Je hoeft ook zelf niet uit Amsterdam te komen, de locatie is prima bereikbaar met de trein en de auto. 

Dus geef je snel op en informeer ook anderen over dit mooie project! 

We kondigen binnenkort een 2e groep aan. Deze zal voor zowel vrouwen als mannen zijn. Stuur even een berichtje als je graag persoonlijk geïnformeerd wil worden als hier meer over bekend is. 

Op onze website vind je nog meer info!

Locatie
Buurtcentrum Eigenwijks, Pieter Calandlaan 258-A in Amsterdam Osdorp
Kosten toelichting
95 euro voor het hele traject
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Leeftijd
Vanaf 18 t/m 3 jaar
maximum aantal deelnemers
16
Deel dit: