Activiteit

Bijeenkomst Lokale Turn Club Amsterdam

zondag 13 februari 2022 , 14:00 - 17:00 uur

Hoera! Het lijkt allemaal weer voorzichtig te gaan mogen, dus we zijn heel blij dat we weer een nieuwe bijeenkomst van de Lokale Turn Club Amsterdam kunnen inplannen op zondagmiddag 13 februari van 14.00-17.00 uur!

Omdat we veel nieuwe Turnado’s verwachten zullen we op een creatieve manier nader met elkaar en met de Lokale Amsterdamse Turnclub kennismaken. Volgens goed gebruik zal er ook nu een van de Turnado’s laten zien waar hij of zij mee bezig is qua kunstenaarschap. Vandaag zal Barbara Wessel een workshop Community Singing aanbieden. Voor meer info zie onderaan. Tenslotte staan we stil bij de invulling van de komende maandelijkse bijeenkomsten waarbij ieders inbreng met een kunstenaarsmindset heel welkom is. Zet ook alvast zondagmiddag 6 maart in je agenda!

Wanneer:
13-2-2022

Hoe laat:
14.00- 17.00

Waar:
Turn Zolder in gebouw Van Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1A in Amsterdam 
(bel even als er niemand staat om open te doen: 06-54114455, er is een lift naar de zolder)
https://goo.gl/maps/x1ruQyPS4cBSUiwP7

Er is koffie en thee e.d. en iets lekkers aanwezig. We sluiten af met een borrel. Neem zoveel mogelijk mensen die de kunstenaarsmindset beoefenen mee! Samen kunnen we een verschil maken. 

De organisatie is in handen van de Lokale Turn Club Amsterdam: Thecla, Ben en Nina.

  

Aanmelding kan per e-mail via turnclubamsterdam@gmail.com

We horen graag of je er bij bent!

 

Workshop Community Singing: de core-business van koorzang?

In deze workshop door Barbara Wessel verkennen we hoe samenzang kan bijdragen aan een betere wereld. ;-) Waar vinden we samenzang? Wat is ‘community singing’ en wat is het verschil met koorzang? We wisselen hierover uit aan de hand van mijn ervaring met het Inloop Pauzekoor in Amsterdam. Hoe kunnen we onze individuele zang-ervaring maken tot een beleving van samen, van saamhorigheid? Wat is daarvoor nodig? Behalve onderlinge uitwisseling en reflectie gaan we ook ervaren: een canon en enkele eenvoudig meerstemmige liederen.

 

Locatie
TurnZolder - de Limmikhof
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Voor Amsterdamse Turnado's, oftewel mensen die de kunstenaarsmindset in hun dagelijks leven proberen toe te passen.
Deel dit: