Activiteit

Expositie Let's Meet

Op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag , 17:00 - 21:00 uur
Illustration

Op vrijdag 25 maart opent om 17u de groepsexpositie Let's Meet van David de Haan, Sandra Minten, en Bibi-Joan. Samen presenteren we drie verschillende projecten die vanuit een overlappende interesse zijn gemaakt: verbinding. Via fotografie- en videoinstallaties prikkelen we je geest met interessante vragen. Hoe verbinden we met onszelf en met elkaar? Hoe kunnen we de tijd nemen om de mensen en de omgeving om ons heen echt te zien en te voelen? 

We vinden het leuk om in contact te komen met andere kunstenaars, creatieven en geinteresseerden die bezig zijn met het onderwerp verbinding en/of werken op het snijvlak van kunst en maatschappij. Voel je uitgenodigd om langs te komen wanneer je wilt! De expo is open van 25 maart t/m 3 april op donderdag t/m zondag van 12.00-17.00.

Opening 25 maart 17.00-21.00u in KV02 Den Haag.

Locatie
KV02
Korte Vijverberg 2, Den Haag
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en het onderwerp verbinding. Er is wat ons betreft geen specifieke doelgroep omdat wij juist geloven dat kunst voor iedereen is. We willen juist dat kunst tot verbinding leidt, dus mensen buitensluiten hoort daar voor ons niet bij :)
start / einde
Gestart op vr 25 maart 2022. Beëindigd zo 3 april 2022
Documenten

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Dorchess de Koning

Meld je aan
Deel dit: