Activiteit

Inspiratiesessie ‘De waarde van kunst voor organisaties’

dinsdag 15 november 2022 , 16:00 - 17:30 uur
Illustration

Wist je dat kunst binnen organisaties veel en veel verder gaat dan: een kunstwerk in de hal, een leuke creatieve middag met collega’s of een tijdelijk inspiratiemomentje? Dat je kunst kunt inzetten als serieuze managementtool om de resultaten/impact van jouw team of organisatie te verbeteren en de waarde die je levert, te vergroten?  Ja, dat kan dus! 
In een inspiratiesessie op dinsdag 15 november laat ik zien hoe.

Met als basis de wetenschappelijke theorie over de verbinding tussen kunst en bedrijfsleven van Giovanni Schiuma, vertel ik in deze inspiratiesessie over:

  • de in de 21ste eeuw binnen organisaties zo hard nodige ‘emotionele kennis’ die kunst kan helpen ontwikkelen. Wat is het, waarom is het zo belangrijk en hoe draagt de inzet van kunst bij aan die emotionele kennis?
  • wat kunst doet op de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en de voelbare en niet-voelbare infrastructuur van een organisatie. Welke resultaatverbeteringen kun je hier halen en hoe doe je dat dan? Van simpel tot heel uitgebreid. Met heel veel voorbeelden.
  • hoe je kunst echt inzet als een serieuze managementtool. Hoe je een zogenaamd Art based Initiative opzet als een kleiner of groter project met een managementvraag/-challenge als start, doelstellingen, meetbare gewenste resultaten en een projectplan. En hoe je de resultaten meet.

Wie dat wil, neemt zijn/haar eigen managementvraag mee naar de sessie. Tijdens de sessie kijken we dan welke manier van kunst inzetten bij jouw vraag zou passen.

Nieuwsgierig hoe kunst de resultaten van jouw team of organisatie kan verbeteren? Op welke concrete manier jij kunst voor jouw managementvraag zou kunnen inzetten om als organisatie meer waarde te gaan leveren? Meld je dan aan voor deze gratis inspiratiesessie.

Note: zoals de tekst hierboven al doet vermoeden, is deze sessie opgezet voor organisatieprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid. Maar ook kunstenaars en andere geinteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom om ideeen uit te wisselen over hoe kunst bij kan dragen aan de vragen die er vanuit de organisatieprofessionals leven!

Datum en tijd: dinsdag 15 november 16.00 – 17.30 uur
Locatie: JAS artstudio, Vlijtseweg 130, Apeldoorn
Deelname is kosteloos.

Locatie
JAS artstudio, Zwitsalterrein, Vlijtseweg 130, Apeldoorn
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Organisatieprofessionals uit het bedrijfsleven en de overheid Kunstenaars en andere geïnteresseerden
Thema
kunst inzetten bij organisatiechallenges

Aantal aangemelde deelnemers: 2

Deze mensen komen:
- sandra schouten

Meld je aan
Deel dit: