Activiteit

webinar 'de waarde van kunst voor organisaties'

donderdag 19 januari 2023 , 16:00 - 17:00 uur
Illustration

(11/1/23) VOL: wegens grote belangstelling is dit webinar vol. Een volgende zal binnenkort gepland worden. Heb je interesse, meld je dan aan voor de wachtlijst (of stuur een mailtje naar jas@jasartstudio.nl), dan ontvang je bericht zodra de nieuwe gepland is. Waarschijnlijk komt er ook een webinar over dit onderwerp speciaal voor kunstenaars. Ik houd jullie via deze Turnclub agenda op de hoogte.

Webinar 'de waarde van kunst voor organisaties'
voor organisaties die kunst willen inzetten om nieuwe inzichten te krijgen en de waarde die zij leveren te vergroten.

Wist je dat kunst binnen jouw organisatie veel en veel verder gaat dan: een kunstwerk in de hal, een leuke creatieve middag met collega’s of een tijdelijk inspiratiemomentje? Dat je kunst kunt inzetten als serieuze managementtool om de resultaten/ impact van jouw team of organisatie te verhogen en de waarde die je levert te vergroten? 

Ja, dat kan dus!
In een webinar op 19 januari 2023 laat ik zien hoe.

Vanuit wetenschappelijke theorie naar een concrete stappenplan-aanpak
Met als basis de wetenschappelijke theorie over de verbinding tussen kunst en bedrijfsleven van Giovanni Schiuma, vertel ik in dit webinar over:
- de in de 21ste eeuw binnen organisaties zo hard nodige ‘emotionele kennis’. Wat is het, waarom is het zo'n belangrijke skill voor echte transformatie en hoe draagt de inzet van kunst bij aan die emotionele kennis?

- wat kunst doet op de ontwikkeling van medewerkers en de voelbare en niet-voelbare infrastructuur van een organisatie. Aan de hand van de Art Value Matrix laat ik zien op welke 9 valuedrivers je met kunst resultaatverbeteringen kunt halen en hoe je dat concreet doet. Van simpel tot heel uitgebreid. Met heel veel voorbeelden.

- hoe je kunst echt inzet als een serieuze managementtool. Hoe je een zogenaamd Art based Initiative opzet als een kleiner of groter project met een managementvraag/-challenge of maatschappelijke vraag als start, doelstellingen op resultaat of beoogde impact, meetbare gewenste resultaten en een projectplan. En hoe je de resultaten meet.

Nieuwsgierig hoe kunst de resultaten van jouw team of organisatie kan verbeteren? Op welke concrete manier jij kunst voor jouw managementvraag zou kunnen inzetten om als organisatie meer waarde te gaan leveren in de wereld van vandaag? Meld je dan aan voor dit gratis webinar.

Datum en tijd
Datum en tijd: donderdag 19 januari 16.00 – 17.00 uur
Deelname is kosteloos. 

Aanmelden
Aanmelden kan via de button in deze agenda maar ook via:
https://www.linkedin.com/events/webinar-dewaardevankunstvoororg7005835770297032705/about/
of via een mailtje naar jas@jasartstudio.nl

p.s.: de insteek van dit webinar is gericht op organisaties. Ben je kunstenaar en zoekend naar hoe jij nou organisaties gemakkelijker kunt overtuigen van jouw waarde als kunstenaar? Het webinar biedt je daarvoor zeker haakjes. Je bent van harte welkom aan te sluiten.

Locatie
digitaal
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
- organisaties die kunst op een projectmatige manier willen inzetten bij hun organisatievraagstukken - kunstenaars die haakjes zoeken om de hun waarde voor organisaties explicieter te maken
maximum aantal deelnemers
4

Aantal aangemelde deelnemers: 8

Deze mensen komen:
- Sandra Hooghwinkel
- Annemarie Cilon
- Gerda Fransman
- Liesbeth Bulk (op wachtlijst)
- Henriett Somlai (op wachtlijst)
- Ilse Schaminée (op wachtlijst)
- Diane Vangansewinkel (op wachtlijst)

Meld je aan
Deel dit: