Activiteit

Presentatie Turnlab "Still de Tijd" - online

dinsdag 10 november 2020 , 14:30 - 17:00 uur

Maak dinsdag 10 november kennis met 5 vernieuwende  kunstconcepten binnen de zorg en maatschappij 

Online presentatie van TurnLab ‘Stil de Tijd’ 

Vijf creatieve makers ontwikkelden het afgelopen jaar nieuwe ideeën, projecten en plannen waarin  ouderen en mensen met dementie een actieve rol spelen. Zo maken zij niet alleen de complexiteit en  tragiek, maar ook de rijkdom en schoonheid van dementie en deze levensfase toegankelijk.  

Hoe versterken we de relatie tussen mensen met dementie en hun sociale omgeving? Hoe maken we de schoonheid van ouder worden zichtbaar? 

Wat is de kracht van imperfectie in dit domein? 

We nodigen je van harte uit voor de online eindpresentatie van het Lab. De deelnemers presenteren hun  onderzoek en we vragen je mee te denken over vervolgstappen van de projecten.  

De makers ontwikkelden hun ideeën in het kader van TurnLab ‘Stil de Tijd’, een creatieve denktank van  The Turn Club. The Turn Club is onderdeel van de omslag naar een verbonden en inclusieve samenleving. Dat  doet ze door ruimte te scheppen voor ongewone samenwerkingen en door een kunstenaarsmindset  in te zetten op maatschappelijke vraagstukken.  

Sprekers: Merlijn Twaalfhoven (Initiator van The Turn Club), meer tba.

Moderator: Anne Gehring  

Matchmaker: Sandra Schouten 

Locatie: Online via Zoom 

Tijd: 14:30 - 17:00 uur 

Toegang: Deelname is gratis 

 

Jouw digitale aanwezigheid deze middag wordt zeer gewaardeerd.  Zou je ons willen laten weten of je erbij kan zijn middels deze RSVP-link?  

Bij voorbaat dank en tot dan!

Namens alle deelnemers aan het TurnLab. 

 

Locatie
Je kunt online meedoen.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: