Update

Project-update bij Het Andere Verhaal

Geplaatst op 12 februari 2021, 15:28 uur , door Dorchess de Koning
Project volgens planning

Doel: acties om te inspireren tot verwondering en nieuwsgierigheid. Van daaruit verhalen ontlokken over de wereld die je/men wenst! Vanuit deze verhalen daadkracht ontwikkelen om mee te bouwen aan zo'n wereld.

Deze verhalen delen via #wenswereld.

Deze week bespraken we de volgende acties:

A) - Speurtocht: draadjes volgen naar Mini-Biebkastjes, waar men een kaart vindt.

- Een kaart/tekening/begin van een verhaal/een 'aanvulzin' achterlaten in MINI-bieb kastjes waar iets aan toegevoegd kan worden. Met korte 'introductietekst' en dat je jouw aanvulling kunt delen op sociale media met #wenswereld.

- Een kaart/tekening/begin van een verhaal/een 'aanvulzin' in de brievenbus met hetzelfde huisnummer als die van jou, in een andere straat. Met instructie: vul dit aan en post deze verder op hetzelfde nummer in een andere straat.

Doe mee in Amsterdam/Den Haag/Rotterdam/Nijmegen?

B) 'Haak je aan'. Een beginnend haakwerkje in de brievenbus van iemand anders. Deze haakt, knoopt, borduurt of breit verder en geeft het vervolgens weer door. Zo ontstaat er een gezamenlijk verbindingswerk. Eventueel tentoonstellen in een centrale ontmoetingsplaats (met toelichting).

Doe mee in Rotterdam en Driel (bij Arnhem)

C) De plakkracht-stickers voor op verpakkingen worden ontworpen door Evy Schouten, as we speak. Deze kunnen tzt besteld worden via de Turnclub website. Plak mee in je lokale supermarkt!

 

Word MEDEMAKER en start of sluit je aan bij jouw lokale initatief.

Een voorbeeld van een sticker statement die aan het denken zet.
2 reacties

Dorchess de Koning

Acties: roosjes van servet+wax in de sneeuw achterlaten voor de gelukkige vinder, speurtocht, vind-kaart in mini-bieb, collectief kunstwerk 'haak je aan', plakkracht: stickers plakken, kaart met aanvultekening/aanvulzin in brievenbus van een ander met hetzelfde huisnummer
12-feb-2021 15:56

Merlijn Twaalfhoven

Dit project is misschien ook tof om te verbinden! Ken je het?
https://www.ateliervandedingen.nl/2020/12/11/project-veerkracht/
22-feb-2021 17:21
Wil je reageren? Meld je dan aan.