Alexander Plooij

Initiatiefnemer, Verbinder, Bouwer, Beeldmaker, Coach, Innovator en ondernemer
Wie is Alexander?

Ik woonsamen met mijn vrouw (en 2 katten) in een mooi oud huis uit 1903. Ik ben getrouwd. Mijn vrouw heeft een (Ayurvedische) schoonheidsalon. 

Mijn werk en hobbies

Ik ben een ondernemer, een entrepreneur. Connecting Fields (www.connectingfields.nl) en Culture Channel TV (www.culturechannel.tv) In mijn vrijetijd speel ik trompet (musicus), kook ik graag en houd van een ()goed) glas wijn.

Mijn omgeving

Ik woon in een buurt met veel creatieve mensen. Mensen uit de omroep, het MCO en concertgebouworkest. Maar in mijn buurt wonen ook mensen die een heel andere achtergrond hebben. Diversiteit is soms een uitdaging blijkt.

Mijn droom

Mijn droom is dat de mensen zich (steeds meer) bewust gaan worden dat zij het zelf zijn die de wereld vormgeven. Ik hoop en verwacht dan ook wanneer dat bewustzijn steeds meer indaalt, een ieder ook ander keuzes zal gaan maken die beter zijn voor mens, samenleving en de wereld. Laten we de wereld wat mooier maken.

Mijn expertise

Muziek en neurobiologie. Leiding geven aan (culturele) organisaties. Ik bezit een breed spectrum aan kennis die gaat van scheepstechniek (heb ook een zeevaart opleiding) tot muziek (conservatorium), executive search, organisatieadvies, koken en neurobiologie. 

Mijn mogelijkheden

Verbinder, netwerker, innovator, ontwikkelaar en bouwer.

Relevante ervaring

Ervaring binnen de landelijke en gemeentelijke politiek, zeevaart, muziek, cultuur, media, executive search, management en de FOOD sector.

Instagram CulturechannelTV
Organisaties van Alexander
Diensten aangeboden door Alexander