Vacature/hulpvraag

Vrijwilligers gezocht voor muziek-en poëzie voorstelling op locatie

Geplaatst op 26 juli 2021, 14:14 uur

Houd jij ervan om je handen uit de mouwen te steken? Voor muziek & poeziëvoorstelling Carnaval der Bedreigde Dieren zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons team willen ondersteunen met de opbouw van de voorstelling of tijdens de voorstelling zelf.
Ben jij een sterke sjouwer? Of toch eerder een goede publieksbegeleider? Spendeer je graag een mooie zomerse dag op een landgoed? En hou je van kunst, cultuur en muziek?
Dan zijn we op zoek naar jou! Samen maken we er een prachtige dag van. Als vrijwilliger ben je een onmisbare schakel in de beleving van de bezoeker.
We zoeken vrijwilligers uit omgeving Assen op 19,20, 21 & 22 augustus.
We zoeken vrijwilligers uit omgeving Doorn op 27, 28 & 29 augustus.
We zoeken vrijwilligers uit omgeving Vught op 3,4 & 5 september.
De dagen zullen bestaan uit twee shifts, dus je bent altijd maar 1 halve dag kwijt. Daarnaast mag je gratis de hele voorstelling zien en krijg je een uniek kijkje achter de schermen!
Klik op de link voor meer informatie wanneer de bouw- & voorstellingsdagen zijn en hoe de shifts zijn ingedeeld.
https://www.carnavalderbedreigdedieren.nl/vrijwilligers
Voor een snack en een drankje wordt gezorgd maar er is geen (reiskosten)vergoeding beschikbaar.
Dus kom jij uit de buurt van Assen, Doorn of Vught, ben je sociaal vaardig en in goede fysieke conditie? En heb jij zin om er met ons een prachtige voorstelling van te maken?
Mail dan naar: carnavalderbedreigdedieren@gmail.com en geef je voorkeur qua dagen en shifts door.Met de locatievoorstelling Carnaval der Bedreigde Dieren willen wij aandacht vragen voor de problematiek rondom klimaatverandering en het verlies aan biodiversiteit. Naar voorbeeld van Saint-Saëns' Carnaval des Animaux, schreef een collectief van componisten odes aan diersoorten, bedreigde dierensoorten. Een aantal prominente dichters, waaronder Judith Herzberg, Hans Dorrestijn en Ingmar Hetze schreven gedichten met ieder een bedreigd diersoort in de hoofdrol. 

De voorstelling wordt gespeeld op drie locaties in Nederland. Twee landgoederen en een ecocentrum. Het publiek maakt een wandeling en komt onderweg een aantal muzikale en literaire odes tegen en aan het eind een 'grande finale'. 

Om de voorstelling mogelijk te maken zijn we nog op zoek naar vrijwilligers! Heb jij zin om je handen uit de mouwen te steken,

ingangsdatum We zoeken vrijwilligers uit omgeving Assen op 19,20, 21 & 22 augustus. We zoeken vrijwilligers uit omgeving Doorn op 27, 28 & 29 augustus. We zoeken vrijwilligers uit omgeving Vught op 3,4 & 5 september.
beloning Voor een snack en een drankje wordt gezorgd maar er is geen (reiskosten)vergoeding beschikbaar.
Illustration
 
Documenten