Aanbod

Online cursus over de relatie tussen kunst, mensen en planten

Activiteit/evenement, Wandelen, Kunst/cultuur/creatief, Natuur/buiten
Illustration

Kunnen bomen praten?  Welke waarde heeft een grasspriet?  Is een plant een ding of een wezen of ....? Al deze vragen en meer verken je in de gratis online cursus ‘Meer dan plant’. Verwacht geen college, maar speelse en creatieve opdrachten om buiten aan de slag te gaan in de natuur. Zie, proef, ruik, hoor, voel en verwonder je. 

De cursus is verdeeld in 4 modules. Elke module bestaat uit meerdere kleine creatieve opdrachten die je achter elkaar uitvoert. In deze opdrachten ga je op verschillende manieren aan de slag met de planten in je omgeving. Je observeert, bouwt, tekent, schrijft, creëert en nog veel meer! In totaal doe je over een module ongeveer 30 minuten. Je mag zelf kiezen of je elke dag een module doet of het uitsmeert over bijvoorbeeld 2 weken. Je krijgt een maand toegang tot de besloten cursus-pagina.
De cursus is te volgen in audio en in tekst. Wanneer je je inschrijft voor de cursus krijg een wachtwoord waarmee je kan inloggen op een besloten cursus-pagina. Hierop vind je podcast-afleveringen met de opdrachten erin en de opdrachten in woord en beeld. Je mag zelf kiezen wat het prettigst voor jouw werkt.

Het maken en ontwikkelen van deze cursus is deel van mijn afstudeeronderzoek aan de Master Kunsteducatie aan ArtEZ in Zwolle. Daarom vraag ik je om vooraf en na de cursus een korte enquête in te vullen en foto's van je gemaakte werk in te sturen. 

Aanmelden kan via de onderstaande link. 

leeftijd 
vanaf 16 jaar
Geplaatst op 28 maart 2022, 16:33 uur
Deel dit: