background

The Turn Club is een beweging voor kunstenaars, veranderaars en praktisch idealisten die, ondanks hun eigenzinnigheid, krachten bundelen en elkaar helpen bij het redden van de wereld.

Wij brengen een frisse blik, doorbreken vaste patronen en zetten onze verbeeldingskracht, nieuwsgierigheid en vindingrijkheid in voor een samenleving waarin idealen de ruimte krijgen.

Door niet op eilandjes te werken, maar kennis en ervaring te delen, bundelen we onze krachten.
Door niet verlegen te zijn, maar onze idealen uit te spreken, maken we een nieuw geluid hoorbaar.
Door anderen actief te betrekken bij onze plannen, scheppen we nieuwe relaties.

Ieder is uniek, maar samen vormen we een groter geheel.

Zo ontstaat er adem om te leven en te groeien.

Zo maken wij het verschil.

Waarom dit platform?

Dit platform is ontstaan vanuit de behoefte naar meer verbinding tussen The Turn Club leden onderling.
We brengen via deze weg nu vraag en aanbod van onze leden in kaart om deze vervolgens te kunnen delen met onze achterban. Deze community site is een plek -in aanbouw- waar we nieuwe samenwerkingen ontdekken en vormen tussen leden maar ook met organisaties van buitenaf! 

Steun ons

Doneer en help mee een turn te maken! Met uw donatie kunnen we dit platform onderhouden en de community steeds verder uitbouwen. Geef een impuls aan onze creatieve zoektocht naar een betere wereld.

The Turn Club valt onder Stichting The Turn Club en heeft een ANBI-status.

Veelgestelde vragen

Deel je vragen, ervaringen en uitdagingen. Bouw mee aan een prachtig netwerk. Neem een stap die je niet alleen had kunnen zetten.

Maak een profiel aan en vul deze zo goed mogelijk in, zodat we een duidelijk beeld krijgen van jouw werk en dromen. Vergeet ook niet je postcode in te vullen, want zo kunnen we je in de toekomst misschien linken aan lokale initiatieven! 

Wil je je ideeën, plannen en projecten delen met het netwerk, klik dan op 'Iets plaatsen'. Vervolgens kun je kiezen om een project, wens of activiteit aan te maken. Zorg in het geval van een project altijd voor een concrete vraag die je andere leden kunt stellen.

Deze vragen, wensen en ideeën verspreiden we via onze nieuwsbrief onder de leden en de achterban.

We presenteren je ook aan mogelijke opdrachtgevers of partnerorganisaties, dus zorg dat je persoonlijke profiel redelijk up to date is. 

Je deelt vragen en behoeften die je hebt bij jouw turn naar meer impact, zichtbaarheid en aansluiting. Een voorwaarde is dus dat je bereid bent om je te verbinden aan anderen, zodat we samen het verschil kunnen maken in de wereld. Soms weet je al welke rol jij zelf wilt vervullen, maar als je nog zoekende bent is dat ook geen probleem.

We zijn een club voor actieve verbindingen tussen professionals onderling. Dat kunnen allerlei soorten professionals zijn, die vanuit een kunstenaarsmindset werken en het verschil willen maken.

Als jij publiek zoekt voor je optreden, expositie of boek, is The Turn Club niet geschikt als platform. We delen zelden aankondigingen voor concerten of voorstellingen.

Als jij in jezelf een proces doormaakt van wat je persoonlijke ontwikkeling of innerlijke groei zou kunnen noemen, dan zijn andere plekken hiervoor meer geschikt. Wij zijn bezig met projecten en plannen in de buitenwereld.

Persoonlijke ontmoetingen zijn voor ons het belangrijkste en meest effectief.

Daarom zijn er tal van gelegenheden om jouw mede Turnado’s te ontmoeten, vragen te delen en samenwerking te zoeken. Elke week maken we een update van activiteiten in de nieuwsbrief. Een deel wordt georganiseerd door het Turnteam, maar leden nemen ook vaak zelf het initiatief.

Kijk hier of er binnenkort een bijeenkomst bij jou in de buurt is: Agenda

We vragen iedereen die zich aanmeld om een vrijwillige donatie per maand, om dit platform te onderhouden en ontmoetingen te organiseren. Als je leeft met weinig inkomsten kun je een lager bedrag betalen.

Bijeenkomsten voor het Turn Club netwerk zijn doorgaans gratis of worden georganiseerd op basis van een kleine bijdrage voor (bijvoorbeeld) locatie en lunch.

Op deze site en op turnclub.org kun je veel vinden.

Daarnaast versturen we een wekelijkse nieuwsbrief genaamd De Tegentijd. Daarin staan allerlei interessante artikelen, tips, inspiratiebronnen en nog veel meer. 

Ben je nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief? Meld je dan snel aan via: https://tegentijd.nl/

 

We delen jouw vraag en aanbod in een netwerk van leden, betrokkenen en partnerorganisaties.

We presenteren jouw werk ook aan de buitenwereld. We werken hard aan het binnenhalen van betaalde opdrachten en de afgelopen jaren hebben we een groot aantal leden kunnen verbinden aan een organisatie, event of initiatief.

In De Tegentijd houden we je op de hoogte van allerlei projecten, tips, kortingen en nog veel meer.

Ok, kom maar door: info@turnclub.org