Aanbod

De waarde van kunst voor organisaties

Voorlichting & advies
Illustration

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de kunst serieus bij kan dragen aan de resultaten van een organisatie of de waarde/impact die zij levert. Dat je, als organisatieprofessional, kunst kunt inzetten als een serieuze managementtool bij het oplossen van challenges of het vinden van oplossingen voor organisatie-/en verandervraagstukken.

Ben je een organisatieprofessional (of ken je er een), die nog twijfelt over wat kunst voor hem/haar kan doen? Of die kunst al inzet maar nog verder wil onderzoeken hoe er nog meer waarde uit kunst(interventies) te halen is? 
Dan laat ik je graag kennismaken met het Art Value Model (bron: Giovanni Schiuma, Cambridge University): een wetenschappelijk onderbouwd model dat laat zien op welke 9 vlakken kunst waarde kan leveren voor jouw organisatie. En een model dat je, als je het zelf invult, precies laat zien, hoe jij persoonlijk kunst kunt inzetten t.b.v. jouw organisatieresultaten.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan even contact op. Ik geef regelmatig (gratis) inspiratiesessies of workshops met open inschrijving. Maar wil je liever een aparte sessie/workshop voor jouw organisatie of gewoon even wat meer informatie? Dat kan ook.

Janine van Iperen, JAS artstudio
www.jasartstudio.nl
jas@jasartstudio.nl
06 53 39 69 96

 

 

Illustration
 
Geplaatst op 31 oktober 2022, 12:20 uur
Deel dit: