Aanbod

Cursus bouw je autonome mini huisje

Architect, Interieur & styling , Coaching, Meubelmaken & -reparatie, Activiteit/evenement, Cursus/les/workshop/training
Illustration

Is eenvoudiger en lichter leven iets voor jou? Eenvoud is waar je op uit komt als je alles weglaat, wat je eigenlijk niet nodig hebt.

Ik ben een cursus aan het voorbereiden om alle aspecten van een eenvoudig en autonoom huisje door te nemen en hoe je die zelf kunt bouwen. Een knus en comfortabel huisje, zonder maandelijke lasten.  Het huisje is verplaatsbaar en onderling te koppelen, als je meer ruimte wilt hebben. Dit voorjaar wil ik deze cursus gaan geven in Frankrijk. Er is accomodatie voor 20 personen. Voor de mensen die niet naar Frankrijk kunnen komen wordt de cursus ook online aangeboden.


Tijdens deze cursus wil ik je een kijkje geven in de wereld buiten de samenleving. In Frankrijk is ruimte genoeg om je eigen gang te gaan. Ik heb na 18 jaar pionieren een vrij duidelijk beeld van wat er nodig is om los te komen. Wees je ervan bewust dat het meeste 'werk' in de moderne samenleving niet relevant is als je onafhankelijk wilt worden. 10 januari wordt er een online bijeenkomst georganiseerd om vragen te stellen.

www.oikoslibre.org/start voor meer info

leeftijd 
vanaf 16 jaar
Illustration
 

Documenten
Geplaatst op 24 december 2022, 21:32 uur
Deel dit: