Aanbod

ART programma's voor impactvol ondernemen & besturen

Illustration

Echt anders willen ondernemen of besturen, vraagt een andere aanpak. Want impactvol ondernemen, hoe doe je dat? Hoe maak je de transitie naar purpose driven ondernemen? Hoe kun je als organisatie bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDG's)? Vragen die niet alleen veel startende ondernemers maar ook gevestigde organisaties (bedrijven en overheden) hebben.

ART programma's met een vertaling naar jouw werkpraktijk
Kunst geeft ons de verbeeldingskracht en inzichten om het ook ècht anders te gaan doen. 
Voor ondernemers en organisaties die hun businessmodel of beleid vanuit purpose willen opbouwen ontwikkelt JAS artstudio daarom ART programma's vol andere inzichen en verbeeldingskracht én met de vertaling naar jouw dagelijkse werkpraktijk. Want het echt anders willen doen, vraagt een andere aanpak!
Een ART programma kent een projectmatige, iteratieve aanpak en wordt op jouw maatschappelijke ambitie/wens gebouwd. Vaste onderdelen zijn altijd:

  • kunstinterventies: momenten van inspiratie door de inzet van kunst en de kunstenaarsmindset
  • vertaling naar jouw nieuwe purpose-businessmodel of -beleid: dat wat je in de kunstinterventies ervaren hebt, vertalen we naar een model dat past op jouw organisatie
  • toepassingen op de werkvloer, reflectie en bijsturen

Door de combinatie van deze onderdelen weet je zeker dat dat wat je in de kunstinterventies leert ook echt een blijvende verandering in jouw organisatie gaat opleveren, in je nieuwe businessmodel of beleid, je werkprocessen en op je werkvloer. 

Voor wie
Voor ondernemers en organisaties die hun purpose-businessmodel -beleid vanuit nieuwe inzichten & creativiteit willen bouwen.
Ben je kunstenaar en ken jij een organisatie, die jouw kunst of kunstenaarsmindset graag wil inzetten maar daarnaast óók de vertaling naar haar bedrijfskundige modellen/beleid en werkpraktijk zoekt? Neem ook dan gerust contact op!

Meer weten?
Meer informatie vind je hier:
https://www.jasartstudio.nl/kopie-van-art-based-innovation
Een voorbeeld van een ART programma vind je hier:
https://www.jasartstudio.nl/kopie-van-voorbeeld-1-nieuwe-kernwaarden-1

Bij vragen: bel/mail mij gerust!
De ART programma's worden door mijzelf (Janine van Iperen) opgezet en begeleid. Ik ben technische bedrijfskundige met meer dan 20 jaar ervaring in advies- en projectleiding en daarnaast ook kunstenaar. Als Arts Architect help ik organisaties bij het opzetten van ART programma’s, begeleid ik het programma, faciliteer de onderdelen en adviseer gaande het programma over de vertaling naar bedrijfskundige modellen en toepassing in de werkpraktijk. 

JAS artstudio
Janine van Iperen
06 53 39 69 96
jas@jasartstudio.nl

Illustration
 
Geplaatst op 3 februari 2023, 15:26 uur
Deel dit:
1 reactie

Alieke van der Wijk

do 9 februari 2023 13:25
Ik wil me hier graag voor aanmelden, maar zie zo snel niet een linkje