Aanbod

Voorstelling - theatrale stilteretraite

Theater, Yoga/meditatie/mindfullness

Theaterstichting Firma Frictie biedt hun nieuwste voorstelling ''kan het wat stiller'' aan. Na op festivals en in theaters te hebben gestaan ambiert firma frictie om met hun voorstellingen een brede doelgroep te bereiken. En te zorgen voor verbinding door d.m.v. theater een gesprek op gang te bregen over het nog kunnen ervaren van stilte/rust. Samenwerkingen zijn welkom zoals bijvoorbeeld universiteiten waar we spelen voor studenten die te maken hebben met prestatiedruk/burn out. Maar ook plekken voor stiltezoekers zoals een klooster waar een evenement wordt gehouden en een voorstelling zorgt voor een nieuwe ontmoeting en ervaring met elkaar. 

Voor onze laatste voorstelling zijn wij op stilteretraite gegaan. En vanuit die ervaring is onze voorstelling ‘’kan het wat stiller’’ ontstaan. We maken tragikomische voorstellingen waarin we ons publiek graag anders laten kijken naar thema's die zich bevinden op het gebied van mentale gezondheid. 

''Met een goede dosis zelfspot en zonder zichzelf te sparen gaan theatermakers Stella en Lusanne op stilteretraite. Samen met ene Simon, die zij ook nog nooit hebben ontmoet, even weg van de wereld die weer op volle toeren draait. Op zoek naar de magie van stilte. Maar in plaats van rustig en ontprikkelt,worden ze ongemakkelijk, doodsbang en compleet gek. Voor Stella en Lusanne genoeg reden om de hele ervaring met jou nog eens dunnetjes over te doen.''

https://firmafrictie.nl/voorstelling/kan-het-wat-stiller/

 

Illustration
 
Geplaatst op 12 mei 2023, 17:11 uur
Deel dit: