Aanbod

op reis naar nieuw leven

Voortgezet onderwijs, Coaching, Yoga/meditatie/mindfullness, Cursus/les/workshop/training, Psycholoog/Psychotherapie, Coaching (persoonlijke ontwikkeling) , Voorlichting & advies, Tekstschrijven & redactie
Illustration

Als coach en keynote spreker begeleid ze jou, 1 op 1 of in leertrajecten, naar nieuw leven, met haar persoonlijk verhaal als reisgids. Net zoals een rivier stille poelen en wilde stroomversnellingen kent, neemt ze je mee in haar levensloop in al haar facetten. In de gefaseerde zoektocht naar haar oorsprong blijft ze verbinding en balans zoeken. Eerlijk en kwetsbaar, maar ook vol kracht en optimisme. En laat ze daarmee jou op reis gaan op je eigen rivier. 

Willen weten wie je echt bent is van alle tijden, maar het verandert van vorm. Kathalijn gelooft dat het inzoomen op sleutelmomenten in je leven je helpt in deze zoektocht en in je identiteitsvorming. Want als je de betekenis die je aan het leven geeft, weet te integreren en accepteren, weet je ook wat belangrijk voor je is en wat niet. Je ontdekt de diversiteit in jezelf en hoe die diversiteit verschilt van tijd tot tijd. Door betekenis te geven aan wat ons overkomt, geven we kleur aan ons leven.

Ze gelooft dat er in iedereen een nieuwsgierigheid zit naar antwoorden over zichzelf en de wereld om zich heen. Zichzelf vragen stelt als: wat zou ik hebben gedaan? Wat zijn voor mij sleutelmomenten in mijn leven geweest? Wat heeft mij gevormd tot wie ik ben? Antwoorden op dergelijke vragen geven richting aan een nieuw leven. Ze ziet het als onze reisbestemming om onszelf en het leven dat onze wereld vormt een beetje beter te leren kennen.

 

Over mij

Ik heb een diverse achtergrond als antropoloog, organisatieadviseur, journalist gericht op zelfsturing, en persoonlijk leiderschap. Sinds zes jaar ben ik vanuit Kala – speels in transitie, werkzaam als facilitator, spreker, (team)coach en organisatieadviseur. Met name voor de semi-overheid of sociale ondernemingen. Serious gaming is een middel die ik hier bijvoorbeeld inzet. Sinds april 2024 is mijn autobiografische boek uit wat het vervolg is op mijn Tedx in 2019: how to play the cards in life. In mijn boek: nieuw leven laat ik middels mijn persoonlijke verhaal zien hoe nieuw leven in ons en om heen is. Zolang je het maar durft te zien.

Illustration
 

Geplaatst op 28 mei 2024, 14:15 uur
Deel dit: