Activiteit

Het Is Aan Ons in Het Colofon in Arnhem

zondag 22 november 2020   |   10:30 - 12:00 uur   |   Het Colofon, Arnhem

Op zondag 22 november mag de kunstenaarsgeest in Het Colofon ontwaken! Parallel aan zijn nieuwste boek "Het is aan ons" vertelt Merlijn Twaalfhoven waarom verbeeldingskracht, schoonheid en kunst ons allemaal verder kunnen helpen - zéker in uitdagende tijden als deze.

In tijden van grote veranderingen en onzekerheden moeten we emoties, twijfels en dromen niet de deur wijzen, maar met open armen ontvangen. Maar hoe doe je dat? Twaalfhoven voert ons mee naar de puinhopen van de Bosnische oorlog, een vluchtelingenkamp in Jordanië, Carnegie Hall en een VN-conferentie met één gemene deler: kunst dient de mens.
 
Twaalfhovens recent verschenen boek "Het is aan ons" sluit bovendien goed aan op het initiatief Kunstenplein.nl (binnenkort online), het nieuwe platform van Het Colofon dat plaatselijke kunstenaars ondersteunt. Zij kunnen op deze website hun kunst in de breedste zin aanbieden en verkopen. Uiteindelijk krijgen zij ook de mogelijkheid hun werk fysiek te tonen in de boekhandel.


(i.v.m. de coronacrisis mogen er maximaal 30 gasten aanwezig zijn. Er is een ruime bovenverdieping waar u voldoende afstand kunt houden.)

Reserveren is noodzakelijk en kan hier
 

Kosten toelichting
€ 7,50
Datum  zo 22 november 2020
Locatie
Het Colofon, Arnhem
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk