Activiteit

Dag van de Imperfectie

maandag 25 januari 2021   |   19:00 - 22:00 uur   |   Zoom

Op Blue Monday gaat er iets spannends gebeuren.. Op de meest sombere dag van het jaar, wordt het meest imperfecte
festival ooit georganiseerd: Een online ZoomFestijn. Juist nu we allemaal uitgezoomd zijn, gebruiken we dit medium ter onderdompeling in maximaal radicale imperfectie. Zo wordt zoomen werkelijk ont-moeten, een bijzondere ervaring. Waarna je voorzien van een berg verrassend zinvolle imperfectie weer vanachter je computer vandaan stapt.


WELKOM in HOTEL IMPERFECT

Op de Dag van Imperfectie, neemt een heerlijke hoorstem je ‘s avonds mee naar een andere wereld – De lobby van een totaal Imperfect Hotel. Waar, achter elke deur een nieuwe uitnodiging wacht, om je eigen imperfectie (of die van de wereld om je heen) een klein beetje te omarmen.. Vanuit huis! Vanachter je computer! Tijdens de meest bizarre Zoom-sessie ooit.
Er zijn hosts die je de weg wijzen of het riet in sturen, kastje, muur. Er zijn deuren met daarachter dingen om te doen; een cursus kleien als ‘n kleuter bijvoorbeeld of een training aan je laars lappen. Er zijn woordkunstenaars met open deuren en gedachte gedichten (die nooit op papier belandden). Gesloten deuren waarachter live-muziek klinkt. Deuren op een kier waarachter je een kijkje kunt nemen, op plekken waar misschien niemand eerder was. Op de WC’s kun je je shit en gezeik achter je laten- mocht je daar behoefte aan hebben.

Kortom: een ruime keus aan deuren, waarachter mensen van vlees en bloed beluisterd en onderbroken kunnen worden– echte mensen, één-op- één of met een zeer bescheiden groepje; Ze verwachten je, of je even aanklopt, want de bel doet het niet.

DEUR OPENT: 19 uur (Valet Parking mogelijk vanaf ontvangen ZoomLink)

ARRANGEMENT MET DINER
Voor een kleine meerprijs (in de vorm van aandacht-investering vooraf) kunt u ook dineren in het hotel. Een prachtige ervaring. U schrijft een korte intact-advertentie over een verzameling imperfectie(s) die volgens u behouden mag worden. Daarop wordt u gekoppeld aan een vreemde waarmee u aan de hand van (filosofische) vragen op onderzoek gaat naar drijfveren en dieptepunten.

TICKETS
Wees er snel bij! Vanwege de persoonlijke aanpak en de logistiek vol creatieve interventies, is er slechts een klein aantal kaartjes beschikbaar voor dit online samenzijn. Wij verwachten dat het hotel snel volgeboekt zal zijn (bij immense interesse kunnen we onderzoeken met de bouwer of de constructie een extra vleugel aankan).


POST-VENT-KALENDER
Een omgekeerde advent-kalender. Koop NU een ticket en ontvang vanaf 4 januari om de andere dag een imperfectie-injectie in je mailbox. Zo kom je mentaal beslagen ten ijs op de Dag van Imperfectie. Er is veel meer imperfectie mogelijk dan voorzien, als je er oog voor krijgt! Op ongezette tijden belandt er 1 imperfecte projectie in je inbox, mogelijk met een linkje naar bestaande en vergane ruimte voor imperfectie.

VOOR EN DOOR
Iedereen die bijdraagt, doet dit belangeloos omdat we allemaal graag meer ruimte zouden zien voor Imperfectie – overal! Het beetje geld wat de kaartverkoop oplevert wordt ingezet om volgend jaar niet alleen een avond, maar ook nieuwe ruimten voor imperfectie ‘op locatie’ te kunnen organiseren. De Dag van Imperfectie is een initiatief van het Collectief voor Imperfectie.

Kijk hier voor meer info

Locatie
Zoom
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk