Activiteit

Het Filosofisch Diner met Merlijn Twaalfhoven

woensdag 30 juni 2021   |   18:00 - 19:00 uur   |   Café MidWest, Cabralstraat 1,...

Casper Vuurmans organiseert Het Filosofisch Diner. Het biedt verdieping op actuele kwesties. Tijdens het eten ga je in gesprek met je tafelgenoten. Zo leer je nieuwe mensen kennen, terwijl je blik op een specifieke vraag wordt verbreed of verdiept.
Het diner vindt maandelijks plaats en elke keer staat een ander thema centraal. Dat wordt ingeleid door een deskundige spreker, die daarmee vragen opwerpt om tijdens het eten te bespreken. Bovendien eindigt het diner altijd met poëzie, spoken word of muziek, om uitdrukking te geven aan wat je minder goed in alledaagse woorden kunt vangen.

30 juni: Het is aan ons
Spreker: Merlijn Twaalfhoven
Merlijn Twaalfhoven neemt je in zijn onverbloemd idealistische boek 'Het is aan ons' mee in het verhaal van zijn leven. Dat dient als een aanstekelijk pleidooi om als een kunstenaar, een maker, een schepper naar de wereld te kijken. We reizen met hem mee de wereld over, waar hij in talloze conflictgebieden ontdekte wat kunst kan betekenen in een onzekere situatie – maar ook dat kunst alleen niet voldoende is om een blijvende verandering tot stand te brengen.
 
woensdag 30 juni
Café MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam 
Inloop: 18:00u; aanvang: 19:00u 
Regulier €35,- | Student €24,50

Kosten toelichting
Regulier: € 35, studententarief: € 24,50
Datum wo 30 juni 2021
Locatie
Café MidWest, Cabralstraat 1, Amsterdam
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk