Activiteit
Activiteit

Turnado’s op Basecamp Festival & Unconference | AFGELAST

vrijdag 27 augustus 2021 , 15:00 - 0:00 uur

Turnado’s op Basecamp Festival & Unconference | AFGELAST

UPDATE: BASECAMP FESTIVAL WORDT VERPLAATST NAAR DE FESTIVALZOMER VAN 2022

Het demissionaire kabinet heeft maandagmiddag bekend gemaakt dat alle meerdaagse festivals met overnachting tot 1 september niet door mogen gaan. Noodgedwongen hebben wij daarom vandaag het teleurstellende besluit genomen om Basecamp Festival te verplaatsen naar volgend jaar.

Met dit besluit komt een einde aan een periode van onduidelijkheid en onzekerheid, een periode waarin wij als organisatoren met veerkracht hebben getracht Basecamp Festival toch te laten plaatsvinden. Helaas mag het voor deze eerste editie niet zo zijn. Hoewel het aantal coronabesmettingen de laatste dagen snel daalt, vindt het kabinet de risico’s van een meerdaags festival te groot.

De afgelopen maanden hebben we veel positieve reacties ontvangen op het idee om een festival te lanceren waarin regeneratief denken, doen en feesten centraal staan. De komende weken zullen wij alvast nadenken over de organisatie van Basecamp Festival 2022, en een nieuwe datum vastleggen. Wij begrijpen dat artiesten, sprekers en bezoekers teleurgesteld zijn dat ook wij dit jaar niet doorgaan. Met iedereen die op dit moment betrokken en verbonden is aan Basecamp zullen wij persoonlijk contact opnemen om de huidige afspraken te bespreken en te onderzoeken hoe we de samenwerking volgend jaar voort kunnen zetten. Iedereen die reeds een Basecamp ticket heeft gekocht krijgt uiteraard geld terug.

In de aanloop naar Basecamp Festival 2022 zullen wij onze duurzame, regeneratieve missie uitdragen via kleine gatherings op het Basecamp terrein in IJmuiden. We hopen jullie, de ‘Re-generatie’, daar te ontmoeten.

Hartelijke groeten,

Basecamp Festival organisatie

 

-------------------------------------------

Van 27-29 augustus zou in IJmuiden het Basecamp festival plaatsvinden, een festival over regeneration waarbij de focus ligt om – met de juiste handvatten en een hands-on mentaliteit – het verschil te gaan maken in de klimaatcrisis.The Turn Club is een van de partners van dit festival en zal een interessant programma opstellen binnen het inhoudelijk kennisprogramma in de vorm van een Unconference, een conferentie waarbij de deelnemers meedoen met het bepalen van de inhoud en het verloop. Ruben Jacobs, Laura Mentink, Irene Fortuyn en Merlijn Twaalfhoven zijn enkele Turnado’s die sowieso één of meerdere workshops zullen leiden.

Met de code BASECAMPUNCONFERENCE2021 krijg je als Turnado of volger van The Turn Club 10% korting op alle kaarten. (Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!)

Meer informatie en tickets: https://basecampfestival.nl/tickets 
 

Kosten toelichting
Kaarten verkrijgbaar met 10% korting voor leden of volgers van The Turn Club
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Locatie
Basecamp IJmuiden, Kennemermeer 27, 1976 GK, IJmuiden
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk

Illustration