Activiteit

Lokale Turn Club Friesland // bijeenkomst #4 // Molkfabryk Burgum

vrijdag 10 december 2021 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

De Lokale Turn Club Friesland is namelijk een plek waar je je kunstenaarsmindset kunt scherpen aan anderen. Een plek waar je kan voelen hoe je je als maker niet in de mainstream hoeft laten meevoeren. En je de kracht van (samen) denken, maken en bewegen in deze rurale en veranderende omgeving kunt vasthouden. Wij willen samen een duurzame beweging maken, een andere manier om naar de wereld te kijken. Een ritme zoeken om samen te bewegen. Een levende taal creëren en daarmee die beweging vertalen naar praktisch handelen.

Dit doen we door elke bijeenkomst te turnen rond een vraag of een werkvorm. We delen inspirerende verhalen, wisselen creatieve werkvormen uit en je kunt experimenteren. Ook nodigen we inspirerende Turnado's uit, zodat wij onze kunstenaarsmindset ook praktisch kunnen inzetten en onze stippen op de horizon in werkbare beelden kunnen omzetten.

Dinsdagavond 4 oktober turnden we rond het vraagstuk 'persoonlijke fascinaties' en deden we een teken-oefening rondom onze eigen waarden van kunst. Hier kun je een leuk fotoverslag van deze bijeenkomst terugvinden.  Kom jij naar de volgende bijeenkomst van Turn Club Friesland?

Wanneer:     Vrijdagmiddag 10 december
Waar:     Maakplaats het Achterland in de Molkfabryk, Burgum
Tijd:     16.00 tot 18.00 uur + aansluitende Turnborrel met warme choco en kerstkransjes

Tijdens de bijeenkomst wordt 1,5 m afstand gehouden.

We beginnen met een werkvorm/experiment van een van onze Friese turnado's en turnen daarna graag rond de vraag:
Hoe kom je van de wil om iets te veranderen in beweging?
We horen graag of je er bij bent 10 december! En neem je gezellig iemand anders mee? Stuur ons een mailtje of whatsappje.

Turngroetjes,
Anne Graswinckel en Mireille Muller

omschrijving doelgroep Turnado's uit Friesland e.o.
Deel dit: