Activiteit

ReShape

woensdag 11 mei 2022 , 18:00 - 22:30 uur
Illustration

***LET OP: HET RESHAPE EVENT IS AFGELAST***

Op woensdag 11 mei wordt in het Academiehuis in de Grote Kerk van Zwolle het event ReShape georganiseerd door studenten van het Cibap, in samenwerking met Academiehuis Open en The Turn Club. Tijdens ReShape staat centraal hoe jongeren de toekomst van Zwolle zouden willen verbeelden in kunst. Dit doen zij niet alleen, maar samen met een afvaardiging van de lokale politiek.

De deelnemers worden bij de ingang ingedeeld in groepjes die zich bezig houden met een onderwerp over de toekomst van Zwolle. De groepjes gaan tijdens een korte hackathon / brainstorm met elkaar in gesprek en daana vertalen ze die toekomst in een kunstwerk: dat kan een gedicht zijn, een beeldend werk, fotografie, muziek, etc.

Dit resultaat presenteren ze aan de lokale politiek. Een jury kiest een "winnend" kunstwerk. Dit geven we een plekje in het gemeentehuis in het centrum van Zwolle.

Wil jij...
Je ook gehoord voelen in de politiek?
Kom dan naar ons evenement op woensdag 11 mei in de Grote Kerk in Zwolle!

Wij zijn Reshape, een groep 4de jaars studenten van het Cibap. Ons doel is om jongeren en de politiek samen te brengen om zo toekomstproblemen op te lossen.

Hoe?
Samen met politieke partijen gaan jullie kunstwerken creëren over onderwerpen die wij als jongeren belangrijk vinden. Zoals het Klimaat, onderwijs en de huizenmarkt.

Uiteindelijk worden een paar werken uitgekozen die dat mogen exposeren. De materialen en podium regelen wij. Het enige wat wij van jullie verwachten is enthousiasme en creativiteit.

Waar/ Wanneer?
Je ben vanaf 19.00 tot 22:00 op woensdag 11 Mei welkom in de Grote Kerk in Zwolle. Eten word verzorgd en we sluiten af met een borrel.

Heb jij er ook al zin in?
Meld je dan nu aan!

Stuur ons een berichtje via onze Instagram pagina: https://www.instagram.com/p/CckYjaKsawq/

De aanmelding kost € 1,50 per persoon.

Tot dan!

Locatie
Academiehuis Grote Kerk, Zwolle
Kosten toelichting
€1,50
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
omschrijving doelgroep 
Jongeren uit Zwolle e.o.
Illustration
 
Deel dit: