Activiteit

Turn Day | inspiratie, verbinding en creatie | 3 juli op Landgoed Zonheuvel

zondag 3 juli 2022 , 10:30 - 17:30 uur
Illustration

Heb jij ook behoefte aan een dag vol inspiratie, verbinding en het scherpen van je geest? Of ben je benieuwd naar wat een kunstenaarsmindset nu eigenlijk voor jou betekent? Op zondag 3 juli organiseren we een Turn Day samen met onze partner Campus Landgoed Zonheuvel. We zijn opnieuw welkom in deze prachtige bosrijke omgeving voor een dag van verdieping. Hier kunnen kleine ideeën uitgroeien tot tastbare plannen en worden zaadjes geplant voor nieuwe samenwerkingen. 

In de ochtend wordt er een Social Dreaming Matrix gehouden o.l.v. Monique Leferink op Reinink en Rob Bakker. Social Dreaming onderzoekt dromen en de spontane associaties hierop en brengt deze van microniveau naar macroniveau, waardoor het sociaal onbewuste een stem krijgt. Of probeer je in te leven in toekomstige generaties, tijdens een experimenteel plek beraad over de toekomst van jouw plek, stad of gemeente. Miranda Willems (Lab Toekomstige Generaties) en Merlijn Twaalfhoven (The Turn Club) nodigen je samen uit om Toekomstambassadeur te worden. 

Na een gezamenlijke lunch zal Wim Oolbekkink ons meenemen langs de plekken waar de SDG’s en de kunstenaarsmindset samenkomen op landgoed Zonheuvel. Daarna zal Anne Berk vertellen over haar werk op het snijvlak van kunst en activisme, om samen met ons te onderzoeken wat effectiever is om je doel te bereiken: Geesten masseren door kunst? Of de politieke en juridisch weg bewandelen?

Ook blikken we vooruit op toekomstige projecten en samenwerkingen die campuspartners The Turn Club en Landgoed Zonheuvel na de zomer gaan starten.

Iedereen die al actief bezig is met de kunstenaarsmindset in zijn werk en leven toe te passen, of hier graag mee aan de slag wil gaan, is deze dag van harte welkom.

Let op: het programma zal grotendeels buiten plaatsvinden. Zorg dat je je warm genoeg kleedt voor de weersomstandigheden.

Wat: Turn Day 
Wanneer: zondag 3 juli van 10:30-17:30
Waar: De kwekerij op landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 104, 3941EP Doorn
Kosten: €25,- inclusief lunch
Tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/turn-day

 

Locatie
Landgoed Zonheuvel
Kosten toelichting
Kosten €25,-
Illustration
 
Documenten
Deel dit: