Activiteit

De Tegentijd in Leeuwarden met Merlijn Twaalfhoven

vrijdag 17 juni 2022 , 13:15 - 14:45 uur
Illustration

Hoe groot is de tijd? Die vraag kan helpen om jouw plek in het grote geheel, het web van het leven, te bepalen. Wat kan jouw rol zijn voor toekomstige generaties? In de geluidswandeling De Tegentijd, gemaakt door o.a. componist Merlijn Twaalfhoven, ervaar je hoe groot de tijd is, van de oerknal tot honderd jaar de toekomst in. Wandelend door Leeuwarden nodigen we je uit om jezelf te zien als voorouder. 

Je maakt een muzikale, poetische reis, vanuit de diepe tijd naar het heden. Onderweg ontdek je hoezeer we erfgenamen zijn van een immens lange geschiedenis. Aan het einde ontmoet je een kind uit het jaar 2021 en maak je aan haar een belofte. 

----------------------------------------------------------

Het scenario van De Tegentijd is geschreven door Merlijn Twaalfhoven en Jasper Visser. Het script is ingesproken door Merlijn Twaalfhoven, Laura Mentink en Ami Kane met muziek van Merlijn Twaalfhoven.

Club Nel maakte voor Arcadia/BOSK een verkorte versie van De Tegentijd, speciaal voor kinderen: De Tsjintiidkuier. Deze wandeling kun je in je eigen omgeving lopen. De kinder-versie is hier te horen: https://arcadia.frl/agenda/138606/tsjintiidkuier/ 

(Beeld door: Sebastiaan de Groot)

Locatie
OBE op het Olderhoofsterkerkhof, Leeuwarden
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Illustration
 
Deel dit: