Activiteit

Turn Day 8 oktober | ontmoeting, verbinding en inspiratie | Uithoorn

zaterdag 8 oktober 2022 , 10:30 - 17:30 uur
Illustration

Ben jij een kunstenaar, ontwerper, verbinder of veranderaar en heb je behoefte aan een dag vol ontmoeting, verbinding en inspiratie? Ben je benieuwd naar wie er nog meer in het netwerk van The Turn Club zitten, en hoe andere Turnado's de kunstenaarsmindset verbinden aan maatschappelijke vraagstukken? Op zaterdag 8 oktober organiseren we de aftrap van het nieuwe Turn seizoen, in samenwerking met Heleen Bouwmans. Zij heeft ons uitgenodigd om op ontdekkingstocht te gaan in De Verborgen Tuin in Uithoorn. 

Deze Turn Day wordt door omstandigheden een intieme werksessie van 11:00-15:00. Wil je je nog aanmelden? Stuur een app/sms naar Anne Stoop op 06 539 101 03.

Op deze Turn Day kunnen kleine ideeën uitgroeien tot tastbare plannen en worden zaadjes geplant voor nieuwe samenwerkingen. Iedereen die al actief bezig is met de kunstenaarsmindset in zijn werk en leven toe te passen, of hier graag mee aan de slag wil gaan, is deze dag van harte welkom.

Let op: het programma zal deels binnen en deels buiten plaatsvinden. Zorg dat je je warm genoeg kleedt voor de weersomstandigheden. Bij zeer slecht weer zal het hele programma naar binnen worden verplaatst.

 

ROUTEBESCHRIJVING

Met OV is het 12 min. lopen vanaf busstation Uithoorn. Daar stoppen bussen vanaf o.a. Schiphol en Amsterdam. Halte Korte polder is 3 minuten lopen, maar daar stopt alleen de 274. Tramlijn 25 vanuit Amsterdam gaat tot Poortwachter in Amstelveen. Vanaf daar is het 20 minuten fietsen. 

Voor wie met de auto komt, kan het beste parkeren aan de Watsonweg (Azuurmees). Als het daar vol is kun je parkeren op het terrein van Poldersport, Boterdijk 91. 

Foto's: Hella Martens

Andere locatie
Boterdijk 40, 1423 NB, Uithoorn
Kosten toelichting
Kosten: €35,- (€25,- voor makers die hun werk delen tijdens het open atelier)
Deel dit: