Activiteit

Warming Up Festival 26-30 oktober

woensdag 26 oktober 2022 , 13:00 - 22:30 uur
Illustration

We Are Warming Up. Net als de rest van de wereld. Maar wat betekent dat? En, wat doet het met ons? Tijd voor een uitgebreid festivalprogramma met muziek, kunst, talks en theater over het grootste vraagstuk van deze tijd: ons klimaat.

Warming Up Festival presenteert een vijfdaags programma in en om Tolhuistuin met verrassende voorstellingen, fijne artiesten, prikkelende gesprekken, uitdagende vergezichten en praktische workshops. Want de klimaatcrisis is hier en nu. De gevolgen voelen we nu al en zullen verergeren, maar zijn ook deels nog te voorkomen. Als we tenminste nu iets doen.

Laat je horen bij optredens van Sophie Straat en Future Husband met Music Declares Emergency. Kom langs voor verhalen in het glazen huis van kunstenaarscollectief LFMC. Kraak je hersenen over het CO2budget met cabaretier Tim Fransen en theatermakers Nieuwe Helden. Laat je verrassen door bijzonder locatietheater met Zeemaal, beleef de één-op-één voorstelling Horizon van Joeri Heegstra op de Pont en ga op expeditie met Rizoom van Lotte van den Berg. Doe een proost met Eva Rovers op het burgerberaad. Maak je eigen batterij op zonne-energie bij het Solarpunk Lab en warm je op bij het Activist Bootcamp. Duik in de energietransitie met de voorstelling Snikheet en de talk over ecogentrificatie. Ontdek kunst op het hele terrein met werk van Abner Preis, Jaap Scheeren en Collectief Walden. Verbaas je over hoe een toekomst er na Shell uit zou kunnen zien. Ga in gesprek met muzikanten, kunstenaars en activisten van uit Indonesië, Curaçao en Nigeria. Vier de wilde natuur bij Wild at Heart. Leer over klimaatrechtvaardigheid bij Science & Cocktails. Kom opladen bij de zondagochtend Church of Climate Change. En struin de klimaatboekenmarkt af met optredens in de mooiste tuin van Amsterdam.

Deel je zorgen en ook je hoop. Kom langs voor nieuwe mensen, nieuwe ideeën en nieuwe energie. We Are Warming Up. Because we are warming up. 

Locatie
Tolhuistuin, Tolhuisweg 2, 1031CL Amsterdam
Type
Festival
Deel dit: