Activiteit

Aarde Opstelling (systemisch werk met een collectief thema)

zondag 5 maart 2023 , 11:00 - 17:30 uur
Illustration

Wat is een Aarde Opstelling?

Opstellingenwerk gaat altijd over 'mens zijn' en een Aarde Opstelling gaat over 'mens zijn op aarde'. Een Opstelling laat zien hoe individuele elementen zich verhouden tot elkaar en het grotere geheel. Hoe zijn ze verbonden? Hoe werken ze samen? Hoe beïnvloeden ze elkaar? Meestal ontstaat er in het veld een bepaalde 'dynamiek' en het wordt duidelijk wat er nodig is om een positieve verandering teweeg te brengen. Een Opstelling werkt op zowel een bewust als onbewust niveau. Een Aarde Opstelling verankert je dieper in het krachtenveld waarin je als mens elke dag beweegt.

Wat is een Collectieve Opstelling?

Een Aarde opstelling is een collectieve Opstelling, en dat is anders dan bv de meer bekende Familie Opstelling. In een Collectieve Opstelling werken we met één thema waar iedereen op aansluit. Elke deelnemer beweegt vanuit zichzelf en kan op elk moment in- en uitstappen als representant. 

Hoe werkt het?

Jolijn zet een energetisch grid neer waarin een aantal Aardse krachtbronnen zijn opgesteld. Elke deelnemer wordt uitgenodigd om zijn/haar eigen thema te onderzoeken in relatie tot deze universele krachtbronnen. In dit Aardse krachtenveld zullen ook de mannelijke en vrouwelijke aspecten van het mens-zijn worden opgesteld.

Laat je verrassen door deze unieke manier van opstellen die de afgelopen 4 jaar door Jolijn ontwikkeld en beproefd is!

Collectieve Opstellingen gaan over individu én community. Daarom moedigen wij jou aan om vrienden, collega's, familie, buren, sportmaatjes en tinder-dates (met korting) mee te nemen.

"a Shapeshift is a transition in your inner being (shift) affecting your outer world (shape)"

Voor wie?

Voor iedereen die het grotere plaatje wil zien, en zijn/haar eigen plek daarin.

Door wie?

De Opstellingen van Shapeshift.today worden begeleid door Jolijn Fiddelaers (1979). Zij studeerde in 2002 af als textielvormgever aan de Kunstacademie en zette als social designer en ondernemer diverse projecten op in oa India. Uitgangspunt was altijd 'meer welzijn voor individu en geheel' en de inzichten uit het systemisch werk zijn hierbij leidend geweest. In 2018 startte zij Shapeshift.today. Je kunt bij Jolijn terecht voor individuele opstellingen & systemische coaching in haar praktijkruimte in Amersfoort. Tevens faciliteert zij maandelijks Opstellingendagen (met representanten) in Amsterdam. 

Mede-organisator Theun Smulders is hulpverlener in de zorg en muzikant (Wandering Speedwell and the Water), met een eigen opname-studio aan huis. Hij maakt muziek 'vanuit het ritme van de aarde' en zal aan deze dag bijdragen middels klank, vuur en aanwezigheid.

Tijden?

Vanaf 11.00 ben je welkom voor koffie en thee. Om 11.30 uur gaan we aan het werk en we sluiten af om 17.30 uur.

Programma:
-11 uur opening en voorstel ronde
-12 uur stilte wandeing / meditatie
-12.30 lunch
-13.30 Opstelling
16.30 afsluiting en deel ronde
-17.30 einde

De lunch wordt verzorgd en is bij de prijs inbegrepen.

Hoe doe je mee?

Boek je ticket via Jolijn. Om deel te nemen hoef je geen voorkennis te hebben. Een open, nieuwsgierige houding is voldoende. 

Kosten?

Voor particulieren:
Een enkel ticket kost €50.
Drie tickets kosten €120.
Voor ondernemers/bedrijven/factuur:  
€50 / €120 excl btw

Kosten
Met korting
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
omschrijving doelgroep Voor iedereen die geïnteresseerd is in systemisch werk en een nieuwe toepassing ervan.

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Yolanda Warmoeskerken

Meld je aan
Deel dit: