Activiteit

Bijeenkomst Lokale Turn Club Amsterdam - 'The Artist Way’

zondag 19 februari 2023 , 14:00 - 17:30 uur
Illustration

‘The Artist Way’, over het vinden van je eigen inspiratie
Bijeenkomst Lokale Turn Club Amsterdam 

Veel getalenteerde mensen raken hun creativiteit kwijt of kunnen hier niet effectief bij. Regelmatig hebben we geweldige ideeën en mooie dromen maar krijgen we deze niet in de wereld gezet. We worden geblokkeerd. Het is nooit te laat om dit terug te vinden. ‘The Artist Way’ geeft een praktische methode om een gevoel van veiligheid, van heelheid, van kans, van verbinding, van kracht en van vertrouwen terug te vinden. We gaan dit voor onszelf verkennen en terug vinden in een experience leerervaring.

Op zondagmiddag 19 februari 2023 van 14.00-17.30 uur is er weer een open bijeenkomst van de Amsterdamse Turn Club op de Turnzolder aan de Nieuwe Keizersgracht 1A. Dan zal Oscar Meijn ons gedurende twee uur begeleiden in een oefening in ‘The Artist Way’.  

Na kennismaking met elkaar volgt een instructie door Oscar Meijn en dan gaan we in drietallen de opdracht uitvoeren in een dwaal-stadswandeling. Als je een beperking hebt of het regent, lossen we dat op. Neem voor de zekerheid regenkleren of een plu mee. 

Als we terugkomen op de Turnzolder zal er tijd zijn voor uitwisseling van de ervaringen.

Voorbereidende opdracht?

Als je dat wilt kun je op iedere dag in de week ervoor een voorbereidende individuele opdracht doen, die ongeveer een half uur in beslag neemt. Geef even aan of je dat overweegt, dan sturen we je een iets uitgebreidere opdracht toe, als je je aanmeldt voor deze middag. 

Bij de afsluitende borrel hebben we ruim tijd voor een drankje en een hapje. 

Wanneer: 19-2-2023
Hoe laat: 14:00 - 17:30
Kosten: Gratis
Waar: https://goo.gl/maps/x1ruQyPS4cBSUiwP7
Turn Zolder in gebouw Van Limmikhof
Nieuwe Keizersgracht 1A, Amsterdam

Aanmelding  per e-mail.  Geef even aan of je de voorbereidende opdracht wil doen in de week van13-18 februari.  

P.S.: We hebben een Whatsapp-groep waar we elkaar op de hoogte houden van ontwikkelingen en je mee kunt denken over de invulling van volgende bijeenkomsten. Feel free to join!  

Locatie
TurnZolder - de Limmikhof
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: