Activiteit

Webinar 'De waarde van kunst voor organisaties'

donderdag 23 februari 2023 , 16:00 - 17:00 uur
Illustration

Als kunstenaar weet je als geen ander dat kunst binnen een bedrijf of overheidsinstelling veel en veel verder gaat dan een kunstwerk in de hal, een leuke creatieve middag voor medewerkers of een tijdelijk inspiratiemoment. Dat kunst een belangrijke nieuwe visie kan geven op de vraagstukken van vandaag. Maar wist je ook dat organisaties kunst kunnen inzetten als serieuze managementtool om hun resultaten en de waarde die zij leveren te vergroten? 

Ja, dat kan dus! In een webinar van JAS artstudio i.s.m. The Turn Club op 23 februari 2023 laat ik zien hoe en geef ik jou de haakjes om jouw waarde als kunstenaar bij (potentiële) opdrachtgevers nog meer naar voren te laten komen.

Wat komt er aan bod?
Met als basis de wetenschappelijke theorie over de verbinding tussen kunst en bedrijfsleven van Giovanni Schiuma, vertel ik in dit webinar over:
- de in de 21ste eeuw binnen organisaties zo hard nodige ‘emotionele kennis’. Wat is het, waarom is het zo'n belangrijke skill voor echte transformatie en hoe draagt de inzet van kunst voor organisaties bij aan die emotionele kennis?

- wat kunst doet op de ontwikkeling van medewerkers en de voelbare en niet-voelbare infrastructuur van een organisatie. Aan de hand van de Art Value Matrix laat ik zien op welke 9 valuedrivers jij met jouw kunst of kunstenaarsmindset voor resultaatverbeteringen bij organisaties kunt zorgen. Met heel veel voorbeelden.

- hoe jouw kunst/mindset ingezet kan worden als onderdeel van ART programma's voor organisaties. Hoe ik, als Arts Architect, deze programma's voor hen opzet en hoe kunstinterventies, vertaalslagen naar bedrijfskundige modellen en de toepassing in de dagelijkse praktijk op de werkvloer daarin verwerkt worden. En wat de meerwaarde is als jouw kunst/mindset onderdeel is van zo'n programma.

Nieuwsgierig hoe ART programma's bijdragen aan een grotere acceptatie van kunst als serieus instrument voor organisaties om mee te werken? En hoe jij organisaties dus nog beter kunt overtuigen van de waarde van jouw kunst voor hun vraagstukken? Meld je dan aan voor dit gratis webinar.

Praktische informatie en aanmelden
Datum en tijd: donderdag 23 februari 16.00 – 17.00 uur
Deelname is kosteloos. 
Dit webinar vindt plaats via Teams (als je geen Teams hebt kun je het webinar ook via je internetbrowser volgen)

TEAMS LINK voor vandaag: https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_Nzk5YTkzZmItZGZlYy00MzU3LThkMzEtOGZkMDE4YjM2MmIx%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%224a49f2f7-7da7-4d4f-b953-6c6822ff08e0%22%2c%22Oid%22%3a%22768f75bb-6811-4e56-8123-d9f0a997c48a%22%7d

Vergadering-id: 387 175 243 879
Wachtwoordcode: N87i3i

Janine van Iperen, Arts Architect
JAS artstudio
www.jasartstudio.nl
jas@jasartstudio.nl

Dit webinar is onderdeel van een tweedelige serie van JAS artstudio i.s.m. The Turn Club. Op 23 maart zal Anne Stoop van The Turn Club een webinar geven over waar je als kunstenaar rekening mee moet houden als je een crossover samenwerking met een organisatie aangaat.

Note: Dit webinar over 'de waarde van kunst voor organisaties' is gericht op kunstenaars en studenten van kunstacademies. Het webinar wordt ook regelmatig gegeven voor organisaties (bedrijven en overheidsinstellingen) en heeft dan een iets andere insteek. Ben je een organisatieprofessional en benieuwd hoe jij ART programma's kunt inzetten om nieuwe inzichten voor jouw vraagstukken op te doen en naar nieuwe oplossingen toe te werken? Mail dan naar jas@jasartstudio.nl voor meer informatie over geplande webinars (of sluit de 23e aan, je bent natuurlijk van harte welkom!)

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
omschrijving doelgroep Voor kunstenaars en studenten van kunstacademies
Deel dit: