Activiteit

Webinar: 'Kunstenaars & bedrijven: de kunst van crossover samenwerken'

donderdag 23 maart 2023 , 16:00 - 17:00 uur

Waarom is het interessant om binnen een organisatie aan de slag te gaan? Welke voorwaarden zijn hiervoor nodig en waar moet je op letten als kunstenaar? Elke organisatie heeft een eigen cultuur en waardesysteem, die flink kunnen verschillen van waar jij misschien aan gewend bent als maker. Hoe kun je met een organisatie meebewegen, maar zorg je tegelijkertijd ook dat je voldoende artistieke vrijheid behoudt? 

The Turn Club onderzoekt samen met JAS artstudio hoe zowel kunstenaars als organisaties kunnen worden klaargestoomd om succesvolle crossovers aan te gaan. Als intermediairs proberen we regelmatig geschikte matches te maken tussen kunstenaars en organisaties.

Dit webinar is onderdeel van een tweedelige serie van JAS artstudio i.s.m. The Turn Club. Op 23 maart geeft Anne Stoop van The Turn Club een webinar over de waarde die een crossover samenwerking met een organisatie kan hebben voor kunstenaars. Dit is een vervolg van het webinar dat Janine van Iperen op 23 februari gaf, over kunst als managementtool voor organisaties. Beide webinars zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen.

-

Nieuwsgierig of jij als kunstenaar aan de slag zou willen binnen organisaties? Of werk je al in/met bedrijven, maar loop je vaak tegen communicatieproblemen of misverstanden aan? Benieuwd welke voorwaarden een crossover samenwerking aan moet voldoen om succesvol te worden? Vanuit een praktijkvoorbeeld nemen we je mee door de uitdagingen van het crossover samenwerken. Ook is er ruimte om vragen te stellen en eigen praktijkvoorbeelden te delen. 

Praktische informatie en aanmelden
Datum en tijd: donderdag 23 maart 16.00 – 17.00 uur
Deelname is kosteloos. 
Dit webinar vindt plaats via Zoom (als je geen Zoom hebt kun je het webinar ook via je internetbrowser volgen)

Opgeven kan via een mailtje naar anne.stoop@turnclub.org

Je ontvangt binnen een week een bevestiging met de link om deel te kunnen nemen!

Anne Stoop
The Turn Club
www.turnclub.org
anne.stoop@turnclub.org

Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
omschrijving doelgroep Note: Dit webinar is met name gericht op kunstenaars en studenten van kunstacademies. Heb je een andere achtergrond, maar ben je toch nieuwsgierig? Laat in je mail even weten waarom je aan wilt sluiten!
Deel dit: