Activiteit

Een uur lang 'Leven van je Kunst'

zondag 11 juni 2023 , 10:30 - 12:00 uur
Illustration

Welkom om een uur lang alle tijd van de wereld te komen beleven met het thema 'Leven van je Kunst' als leidmotief! Met kunstenaar Bruno van den Elshout. 

Kun je leven van het maken van kunst? En zoja, hoe dan?

Ik denk van wel en probeer elke dag uit te vinden hoe. Welkom als je zin hebt om iets mee te maken van dat het onderzoek naar de waarde van (kunst-)werk. Hoe ik dat doe, hoe jij dat doet, en hoe andere kunstenaars dat doen. En hoe ons dat hopelijk gezamenlijk inspireert om nog meer werk te maken van onze dromen.

Weet je welkom om getuige en meemaker van deze ontmoeting zijn. Hoe onze ontmoeting inhoudelijk vorm zal krijgen, laten we ter plekke ontstaan. De te beleven sfeer zal die zijn van respectvolle benieuwdheid en liefdevolle aandacht, met alles wat er dan vanuit de gezamenlijkheid ontstaat - zoals dat ook steeds het zo is geweest bij alle voorgaande edities van Alle Tijd van de Wereld.

Er zijn geen kosten, we vragen je wel om je aan te melden én een stoel of kussen mee te nemen waar je fijn op kunt zitten. De inloop is om 10u30, we beginnen stipt op 11u00. Het officiële deel van de ontmoeting duurt precies een uur.

Samenloop #2
Je kunt voor en na de ontmoeting werk bekijken dat deel uitmaakt van de tentoonstelling 'Samenloop #2' waarmee we omringd zullen zijn. Het tentoongestelde werk vertegenwoordigt op uiteenlopende manieren de diverse verschijningsvormen van de mens, en nodigt uit tot ontmoeting.

 

Locatie
Kunstzaal de Bron, Zoutmanstraat 43A, 2518 GM Den Haag
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: