Activiteit

Helpende Handen in Tsjechië, op Statek u Vlachu

zo 28 apr 2024 - zo 12 mei 2024 , 12:00 - 12:00 uur
Illustration

Uitnodiging voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse routine en zich wil verbinden met mensen en de natuur door samen te werken in en rond onze boerderij. We bouwen aan een cultureel centrum en bereiden onze plek voor op de komende workshops van 28 april tot 12 mei. We hebben helpende handen nodig om schoon te maken, yurts en buiten douches te bouwen, in de tuin te werken, te koken enz.. We bieden gratis verblijf in eenvoudige slaapkamers en eten. Er is de mogelijkheid om mee te doen aan meditatie, aikido of community building (Scott Peck, introductie). De schuur/ dojo is open voor gebruik voor yoga, of andere disciplines die je wil beoefenen.

Laat ons weten of je mee wil doen en wanneer je wil komen. Statek u Vlachu ligt in een prachtig dorp met glooiende heuvels in de buurt van het Unesco kasteel in Litomyšl, dicht bij Moravië. Het is omgeven door velden en een nabijgelegen bos.

Je kan ons mailen op: info@statekuvlachu.com
 

Locatie
Trstenice u Litomyšle in Tsjechië
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Omschrijving doelgroep 
Uitnodiging voor iedereen die wil ontsnappen aan de dagelijkse routine en zich wil verbinden met mensen en de natuur door samen te werken in en rond onze boerderij.
Thema
Kunst / cultuur / creatiefNatuur / dierencommunity, samen werken, bouwen,
start / einde
Gestart op zo 28 april 2024. Beëindigd zo 12 mei 2024
Illustration
dojo, dans en activiteiten zaal in schuur
Deel dit: