Activiteit

Cubiss Kennisdag - Wanderlust, ver weg dichtbij brengen

dinsdag 7 november 2023 , 9:30 - 17:00 uur
Illustration

Genieten van verwondering, openstaan voor nieuwe mogelijkheden en omarmen van het onbekende – wanneer doe je dat eigenlijk? Het antwoord op deze vraag? Als je op reis bent. Onderweg heb je de tijd om stil te staan bij de humor van een muurschildering of de aanstekelijke melodie van een straatmuzikant. Het brengt je fysiek en mentaal in beweging. En weet je wat zo mooi is? Zelfs een kort tripje kan je al nieuwe energie geven en je ogen openen voor de wereld. Gun jezelf zo’n frisse blik en kom naar de Kennisdag van Cubiss op dinsdag 7 november 2023. 

We starten de dag met keynotes van Berend van der Kolk over de Meetmaatschappij en Joke J. Hermsen over heimwee en 'verteverlangen'. Na het plenaire programma bieden we twee rondes met sessies aan. De laatste keynote door Merlijn Twaalfhoven gaat over de Kunstenaarsmindset. We sluiten de dag af met een masterclass beslisbomen maken van Katinka Polderman en een netwerkborrel.

Het wordt een dag vol met prikkelende onderwerpen, inspirerende sprekers en ontmoeting voor educatiemanagers, lees- en mediaconsulenten en onderwijsspecialisten. Meld je gauw aan en verzeker jezelf van een plekje! 

Locatie
Seats2Meet LocHal, Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg
Kosten toelichting
€ 159,- (excl. btw) per persoon voor deelnemers uit Brabant, Limburg en Utrecht. Voor deelnemers uit een van de andere provincies € 205,- (excl. btw) per persoon.
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Deze dag is met name interessant voor lees- en mediaconsulenten, mediacoaches, onderwijsspecialisten en educatiemedewerkers en -managers.
Deel dit:
Bekijk Cubiss Kennisdag - Wanderlust, ver weg dichtbij brengen ook in