Activiteit

Werkplaats 'The Artist's Way’ in Amsterdam

zondag 14 april 2024 , 14:30 - 18:00 uur

WERKPLAATS The Artist’s Way

Voor Turnado's die zich willen verdiepen in de kunstenaarsmindet is de werkplaats The Artist´s Way een plek, waar je elkaar inspireert door in een bepaald ritme samen te maken en makend te onderzoeken, anders dan op eigen houtje worstelen of het volgen van een dure cursus.

Waar: De Turnzolder in het gebouw Van Limmikhof, Nieuwe Keizersgracht 1A in Amsterdam.
Wanneer: 14 april 2024

Waarom: De pilot van The Artist’s Way tijdens de bijeenkomst van de Lokale Turn Club Amsterdam vorig voorjaar trok veel bezoekers. Daar gaan we op door. The Artist’s Way en Je Weg in de Wereld van Julia Cameron zijn fijn om mee te werken, omdat haar boeken methodisch zijn opgezet. In beide boeken worden zowel inspirerende teksten aangeboden als concrete oefeningen, in combinatie met de basistools. We willen onderzoeken hoe we dit krachtige mengsel in kunnen zetten voor verdieping van het Turnadoschap.

Meedoen? Geef je op o.v..v. je telefoonnummer, e-mailadres en postadres in verband met voorbereidend werk bij: turnclubamsterdam@gmail.com

Voorbereiding voor deelnemers: Lees de inleiding en toelichting op de drie basistools. Schaf een mooi boekje aan om in te tekenen en te schrijven. En reflecteer op jezelf als Turnado.

Investering: 10 euro per keer. Betaling contant of via tikkie.

Globaal programma:
14.30    Inloop
14.45    Welkom en energierondje
15.00     oefeningen

17.15.     Evaluatie en afronding
17.30     Hapje en drankje

Thema 14 april: actie
- Compassie, zelfbescherming, zelfstandigheid, vertrouwen

- Veerkracht, kameraadschap, authenticiteit, waardigheid


Elke werkplaats wordt begeleid door één van de initiatiefnemers: Heleen Bouwmans (26 november 23), Karin Vlietstra (14 januari '24), Thecla Groot Koerkamp (3 maart '24) en Amazone Nativel (14 april '24).

Locatie
TurnZolder - de Limmikhof
Kosten toelichting
€10,- per keer. Betaling contant of via tikkie.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: