Activiteit

Aarde Opstelling (in Nuenen)

zondag 7 januari 2024 , 13:00 - 17:00 uur

Dompel je onder in de bedding en wijsheid van de Aarde in deze bijzondere Opstelling!

De Aarde Opstellingen zijn een werkveld en een speelveld om te onderzoeken hoe wij ons als mens verhouden tot elkaar en de planeet waarop we leven.

- Wat zijn onze krachtbronnen? 
- Welke plek hebben we, als individu in het collectief? 
- Wat is er nodig, voor nu en de toekomst? 
 
In een Aarde Opstelling verbindt elke individuele deelnemer zich met het krachtenveld van de aarde. Als individu én als collectief ontdek je hoe we het leven op aarde kunnen vormgeven. Laat je verrassen door deze unieke manier van opstellen die de afgelopen 5 jaar door Jolijn ontwikkeld en beproefd is.

Anders dan bij de bekende familieopstellingen is er niet één vraaginbrenger en een aantal representanten. In de Aarde Opstelling stapt elke deelnemer in het veld, als zichzelf. We bewegen als individu en als groep (voor deze locatie max 25 mensen) in een veld met een collectief, universeel thema: ‘Mens zijn op Aarde’. In de opstelling onderzoek je hoe jijzelf je tot dit thema verhoudt. Je wordt als individu en als groep begeleid.

"Wat was dit een mega ervaring! Hoopvol, als je deze intense, liefdevolle en inzicht verschaffende energie met 22 wildvreemden in een paar uur voor elkaar krijgt. Wat kunnen wij mensen een prachtige toekomst samen hebben. In alle eenvoud, en rijkelijker dan ooit tevoren." Nick Matulessy

“De Aarde Opstelling die ik heb bijgewoond was magisch. Van de honderden opstellingen die ik al heb ervaren, heeft deze het meest impact gemaakt. De Aarde Opstelling heeft voor mij de kern geraakt van waar het leven over gaat. En het heeft me heel veel vertrouwen gegeven in de mogelijkheden van een mooie toekomst. Ook inzichten gegeven over waar ik nu sta, en waar we collectief staan. Zelfs de weg naar die toekomst was helder, glashelder voor mij. Sindsdien draag ik elke dag bij om voor mezelf de juiste stappen naar die toekomst te maken.” Loes Vriens

“Ik ben diep onder de indruk van alle boodschappen die ik ‘doorkreeg’. Wat een krachtige energie! Wat een prachtige verbinding!” Diana

Meer lezen over de Aarde Opstellingen? Ga naar: https://www.shapeshift.today/aarde-opstellingen

- - -

Wat is een Collectieve Opstelling?

In een Collectieve Opstelling werken we met één thema waar iedereen op aansluit. Elke deelnemer beweegt vanuit zichzelf en kan op elk moment in- en uitstappen als representant.

Collectieve Opstellingen gaan over individu én community. Daarom moedigen wij jou aan om vrienden, collega's, familie, buren, sportmaatjes en geliefden (met korting) mee te nemen!

Waarom een Aarde Opstelling?

Opstellingenwerk gaat altijd over 'mens zijn' en een Aarde Opstelling gaat over 'mens zijn op aarde'. Een Opstelling laat zien hoe individuele elementen zich verhouden elkaar en het grotere geheel. Hoe zijn ze verbonden? Hoe werken ze samen? Hoe beïnvloeden ze elkaar? Meestal ontstaat er in het veld een bepaalde 'dynamiek' en het wordt duidelijk wat er nodig is om een positieve verandering teweeg te brengen. Een Opstelling werkt op zowel een bewust als onbewust niveau. Een Aarde Opstelling verankert je dieper in het krachtenveld waarin we als mens elke dag bewegen.

"a Shapeshift is a transition in your inner being (shift) affecting your outer world (shape)"

Voor wie?

Voor iedereen die het grotere plaatje wil zien, en zijn/haar eigen plek daarin.

Door wie?

De Opstellingen van Shapeshift.today worden begeleid door Jolijn Fiddelaers (1979). Zij studeerde in 2002 af als textielvormgever aan de Kunstacademie en kwam in die tijd ook in aanraking met het opstellingenwerk. Als ontwerper en sociaal ondernemer was haar uitgangspunt altijd 'meer welzijn voor individu en geheel' en de inzichten uit het systemisch werk waren hierbij leidend. In 2018 startte zij Shapeshift.today en sindsdien faciliteert ze Opstellingen & Systemisch Werk voor changemakers, in groepsverband (Amsterdam) en in privé sessies (Amersfoort).

Waar?

Workshop locatie: De Boschhoek, Papenvoortse Heide 5, 5674 SL Nuenen, Nederland
NB. Er is beperkte pakeergelegenheid. Indien mogelijk: deel een auto!

Wanneer?

Zondag 7 januari is de eerste Aarde Opstelling van 2024. Om op de hoogte te blijven van nieuwe data: meld je via de website van Shapeshift.today aan voor de nieuws updates. Er zullen in de loop van het jaar meerdere Aarde Opstellingen georganiseerd worden, op diverse locaties, en soms met een specifiek thema.

Tijden?

12.30 inloop en ontvangst met koffie en thee
13.00 introductie
13.30 Aarde Opstelling
17.00 einde

Hoe doe je mee?

Boek je ticket via www.shapeshift.today/agenda-opstellingen of reserveer je plek via Jolijn. Om deel te nemen hoef je geen voorkennis te hebben, of ervaring met het systemisch werk. Een open, nieuwsgierige houding is voldoende.

Kosten?

Een enkel ticket kost €50 ex btw
Drie tickets kosten €125 ex btw
Particulieren kunnen het ticket ook contant betalen bij de deur (€50).
Let op: Reserveer in ieder geval op tijd je plek bij Jolijn! De Aarde Opstellingen zijn altijd uitverkocht.

Op de hoogte blijven van toekomstige events, nieuwe diensten en inspirerende blogs? Ik stuur je graag onze updates via mail.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

🌍

Jolijn Fiddelaers

Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Mens zijn op Aarde
Illustration
 
Deel dit: