Activiteit

Interactieve lezing: Beleef de verbindende kracht van muziek

donderdag 7 maart 2024 , 20:15 uur
Illustration

Rotaryclub Haarlem Kennemerlaat nodigt u uit voor een bijzondere en interactieve lezing met Merlijn Twaalfhoven, een gerenommeerde componist en theatermaker die zijn talent inzet op plekken met grote maatschappelijke uitdagingen, conflictgebieden en met vluchtelingen. 

Merlijn deelt zijn fascinerende ervaringen, met een focus op zijn werk in het Midden-Oosten. Hij belicht hoe kunstenaars, musici en verhalenvertellers door verbeeldingskracht, schoonheid en spel het onbekende tegemoet treden. In conflictgebieden heeft hij gezien hoe muziek impact kan hebben om de grenzen tussen mensen en culturen te doorbreken, niet alleen in het heden, maar ook door de tijd heen. 

De kernvraag die Merlijn met ons wil onderzoeken is of wij in onze eigen omgeving de kracht van muziek kunnen gebruiken om ons nog meer te verbinden met lokale thema's als kinderarmoede. Kunnen wij zelf een kunstenaarsmindset activeren, onzekerheidsvaardig worden en zo een andere weg betreden dan waar hulpverleners, politici en activisten al gaan? 

Kosten: € 10 (inclusief drankje + donatie aan The Turn Club) 
Kaarten zijn te bestellen via deze link

Locatie
Rotaryclub Haarlem Kennemerlaat
Kosten toelichting
€ 10 (inclusief drankje + donatie aan The Turn Club)
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: